Afsløring: Disse programmer sløver opstarten af din pc
Hvis din pc er blevet langsommere til at starte og gøre Windows klar til brug, skyldes det ofte en række programmer, som starter automatisk sammen med styresystemet. Se her, hvordan du selv kan tjekke, hvilke programmer der sløver pc'en ned.
Se mere her
ANNONCE
Kender du dette geniale trick på Googles tastatur?
Googles smarte tastatur, Gboard, findes til både Android og iPhone, og det er fyldt med smarte funktioner, som gør din telefon bedre. Her ser vi nærmere på den avancerede udklipsholder, som vi er blevet meget glade for.
Se mere her
Hvad er Apple Vision Pro?
Du har måske allerede hørt om Apple Vision Pro, men hvad er det egentlig for et apparat Hvad skal du bruge det til? Og hvordan får du fat i det? Det svarer vi på her.
Se mere her
Har du købt ny pc? Gør dette som det første
Har du købt en ny computer, tænker du måske, at den er klar til brug med det samme, men der er lige én ting du skal gøre først. Vi viser hvad - og hvordan.
Se mere her
Skal du til udlandet? SÃ¥ meget data sluger din streaming
Netflix, Spofity og Facebook er gode apps at have med på din ferie. Men hvor meget data bruger streaming-tjenestene egentlig? Få svaret på det lige her.
Se mere her
Alt, du skal vide om Android
Hvad er en Android-telefon? Og hvad er forskellen på Android og iOS egentlig? Få svar på alle dine spørgsmål om styresystemet Android, og hvordan du bruger det.
Se mere her
Bliv klogere i Fordelszonen:
Navngiv din musik og få alle detaljer med
Har du en samling MP3-musikfiler liggende på pc’en? Så kan du nu sikre dig, at de får ensartede navne, og at alle vigtige oplysninger om musikken er gemt i filerne.
Se mere her
Tilbud til dig
Få 2 magasiner for 149 kr. + gave: 256 GB USB-nøgle med sikkerhedsscanner
99,50 kr. + porto 49,50 kr.
Spar 449 kr.
Læs mere