Nieuwsbrief van 14-5-20 6:30:16
Online bekijken

Innovatieve installaties voor een veilige en comfortabele omgeving

Ontvang een gratis try-out pakket starQuick®

Eenvoudig en snel een buis bevestigen? Het uitgebreide starQuick® assortiment biedt met verschillende kunststof beugels en vele innovatieve accessoires een gemakkelijke, betrouwbare en tijdbesparende installatie. Met starQuick® ben je verzekerd van een doeltreffende montageoplossing voor elke toepassing! Zelf uitproberen? Vraag nu gratis een samplepakket aan!
 

ATAG ProZone voor installateurs

De ATAG ProZone is de ATAG Zone voor jou als installateur. Met ATAG ProZone kun je eenvoudig op afstand onderhoud plannen en inzage hebben in de werking van de door jou geïnstalleerde ATAG Zones. De werkwijze is vrij simpel en wordt waar nodig door ATAG begeleid. ATAG Zone is een verbindingsplatform waarbij het mogelijk is om de CV-ketel, de warmtepomp en eventueel een groepenregeling met elkaar te laten ‘praten’ zodat het mogelijk is om in iedere ruimte de eigen temperatuur in te stellen.

Een haspel voor elke toepassing

Functionele haspels in stoere of fraaie uitvoering. Brandslanghaspels worden in vrijwel ieder gebouw voorgeschreven. Uitgangspositie daarbij is dat iedere plek in een gebouw met bluswater kan worden bereikt. Chubb biedt een breed assortiment haspels: van brandslang- tot werk- en industriële haspels. Veiligheid, montage en bedieningsgemak zijn hierbij essentiële pluspunten. Het benodigde aantal brandslanghaspels in een gebouw en de uitvoering ervan is vastgelegd in het Bouwbesluit en ‘Brandbeveiligingsinstallaties’ (uitgave NVBR).

Altijd de juiste comfortabele temperatuur

Bedien vloerverwarming slim en snel met NEA SMART 2.0. Je eigen woning is een plek om je thuis en comfortabel te voelen. De juiste temperatuur speelt hierbij een belangrijke rol. Geen wonder dat er steeds vaker wordt gekozen voor vloerverwarming. Hier wordt echter vaak een cruciaal punt over het hoofd gezien: alleen met een slimme ruimteregeling kan er een echt feelgood-klimaat ontstaan.

xComfort van Eaton

xComfort universele bewegingsmelder van Eaton voegt temperatuur- en verlichtingsregeling op basis van beweging toe aan smart home. Powermanagementbedrijf Eaton presenteerde deze week de nieuwste toevoeging aan het groeiende assortiment huisautomatisering producten van het bedrijf: de xComfort universele bewegingsmelder. Deze melder activeert vooraf ingestelde verlichtings- en verwarmingsfuncties wanneer beweging wordt gedetecteerd.

DICE: geluidsisolerende omkasting voor warmtepompen en airco’s

De warmtepomp levert een belangrijke bijdrage aan de energietransitie. De buitenunit van de warmtepomp heeft echter één nadeel: de geluidsproductie. Merford heeft een geluidsreducerende oplossing ontwikkeld die eenvoudig en snel kan worden gemonteerd. DICE bestaat uit onderhoudsvrij materiaal en heeft een lange levensduur, waardoor het de investering meer dan waard is.

Alles op afstand

Intratone, het “mondkapje” voor installateurs. De installatiebranche wordt snoeihard geraakt door de coronacrisis. Veel opdrachten worden geannuleerd of uitgesteld. Installateurs komen bij hun werk dan ook vaak in contact met mensen. Of er nou sprake is van een installatie bij particulieren of bij een bedrijf, je krijgt altijd te maken met personen. Intratone heeft de installatieprocedure van haar slimme intercomsystemen zo aangepast dat installatie altijd kan plaatsvinden, ook al is er niemand thuis.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.