Afvallen begint in je hoofd

2 years ago


Text only:

Nieuwsbrief
14 februari 2017


Afvallen begint in je hoofd


We hebben allemaal duizenden gedachten per dag; woorden, zinnen en beelden die bij ons opkomen als we iets doen of als er iets gebeurt. Sommige gedachten zijn nuttig, maar andere gedachten zijn minder zinvol als het om afvallen gaat. Het goede nieuws?


Als je deze minder zinvolle gedachten erkent en daaraan werkt, kun je succesvoller zijn. Want dat wat je denkt, bepaalt hoe je je voelt. Dat klinkt gecompliceerd, maar dat is het niet. Je kunt leren om positief te denken en ergens op een andere manier naar te kijken.


RECEPT │
Ovengroente met kip


Ovenschotels zijn heerlijk, makkelijk en leuk om te maken. Terwijl het in de oven staat, kun je de keuken alvast opruimen. Ideaal dus! Deze kleurrijke ovenschotel bestaat uit verschillende groentes en kip. En met maar 5 SmartPoints® waarden hoef je je ook geen zorgen te maken over de cijfers op je weegschaal.
SUCCESVERHAAL |
"Ik moet nog steeds wennen aan mezelf"


Kenneth vond zichzelf niet te dik, maar hij besefte wel dat zijn overgewicht hem beperkte in het dagelijkse leven. Vooral het feit dat hij geen energie meer over had om met zijn jonge kinderen te spelen, deed hem besluiten om iets aan zijn gewicht te doen. Samen met zijn vrouw Nina viel hij vele kilo's af.
SPOTLIGHT |
Mindfull afvallen


Afvallen lijkt zo eenvoudig. Het is toch slechts een kwestie van minder eten en meer bewegen? Maar als het écht zo makkelijk was geweest, waren er nog weinig mensen met overgewicht. Het is een stukje bewustwording en het omgooien van je levensstijl. Om jezelf hierbij te helpen, kun je je verdiepen in mindful afvallen.


Registreren | Afmelden |
E-mail instellingen | Privacy Policy
Je bent aangemeld als B13E0C273E@NEWSLETTERCOLLECTOR.COM
© 2017 Weight Watchers International, Inc. © 2017 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden. Weight Watchers en SmartPoints zijn merken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door WeightWatchers.nl B.V. en Weight Watchers Netherlands B.V.
WeightWatchers.nl B.V. | Bijster 12, 4817 HX Breda

Weightwatchers.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019