AGB nieuwsbrief juni 2017

2 years ago
  • Html
  • Text

 

 

 

 

 

 

Nummer 14 - juni 2017

 

 

Nieuwe diensten AGB

Wij helpen u graag bij het slimmer inrichten van uw processen. Daarom hebben wij voor u een aantal nieuwe AGB-diensten ontwikkeld die de informatie uit het AGB-register nog toegankelijker maken. Zo kunt u het eigen systeem direct koppelen aan het AGB-register en heeft u daarmee altijd direct toegang tot de meest recente informatie over zorgaanbieders. Ook kunnen dienstverleners in de zorg nu een AGB-code aanvragen voor hun klanten of leden. Bekijk voor alle nieuwe diensten deze infographic.

 

 

Huisartsen: controleer uw praktijkinformatie

De Landelijke Huisartsen Vereniging en de zorgverzekeraars hebben vorig jaar gezamenlijk een vragenlijst voor huisartsen opgesteld over basis praktijkinformatie. Bijvoorbeeld over de toegankelijkheid van uw locatie en openingstijden. Zorgverzekeraars stellen deze vragen nu niet meer afzonderlijk, Vektis doet dit centraal namens alle zorgverzekeraars.

 

Het is belangrijk dat alle huisartspraktijken de informatie actualiseren. Of als zij de vragenlijst nog niet eerder hebben ingevuld om dit alsnog te doen. Na de zomer starten de zorgverzekeraars met het contracteerproces en baseren zij de inhoud van de contracten op de informatie uit deze vragenlijst.

 

Huisartsen hebben hierover in mei en juni een e-mail van ons gehad. Alle beschikbare gegevens van uw AGB-registratie en de aanvullende vragen vindt u via het VECOZO-portaal. Meer informatie vindt u op www.agbcode.nl.

 

 

AGB-register nog actueler

Het AGB-register koppelt met steeds meer authentieke bronnen, zoals het handelsregister van de Kamer van Koophandel, het BIG-register en verschillende kwaliteitsregisters. Door deze koppelingen kunnen wij een aanpassing van uw gegevens in één van deze gekoppelde bronnen direct doorvoeren in het AGB-register. Zo blijven uw gegevens in het AGB-register actueel. En u hoeft de aanpassing dus niet ook aan ons door te geven. Wel is het belangrijk dat u de informatie over uw registratie altijd goed controleert. Wij houden u via de mail op de hoogte van alle wijzingen van uw registratie in het AGB-register.

 

 

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0900-agbcode (0900-2422633) of u kunt een e-mail sturen naar info@agbcode.nl.
 
Afmelden voor de Nieuwsbrief, klik hier.
 

 

Share this newsletter on

© 2019