‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Fredag 14. september 2018
Info
 
 
AGILE@SCALE konference – sådan skalerer du agile systemer

Relevent, PA Consulting Group og Watch Medier inviterer til stor inspirationskonference om Agile@Scale den 27. november 2018 i København.

Konkrete eksempler på agile transformationer
Vi har samlet nogle af de bedste cases fra ind- og udland om, hvordan man omstiller virksomheden til at arbejde agilt. Agile@Scale er ikke et ukendt begreb, men det er ukendt for mange virksomheder, hvordan man griber det an og løser udfordringer i forbindelse med implementeringen.

Tag med på denne ”inspirationstur” og hør konkrete erfaringer og refleksioner på hvad gik godt, og hvad kunne gøres bedre fra bl.a.:
  • PFA Pension
  • BEC
  • Tryg
  • Arla Foods
  • AstraZeneca
Lær også af start-ups
På konferencen kan du også lære af det agile mindset, som start-up virksomheder er født med. Serieiværksætter og agilekspert Toke Kruse, som bl.a. er kendt for stiftelsen af regnskabsprogrammet Billy deler ud af sin viden og erfaringer med at etablere agile virksomheder.

Hvem kommer?
Konferencen henvender sig til virksomheder, som ønsker at gennemføre en større agil transformation, eller som allerede er i gang men er gået i stå og søger inspiration fra andre virksomheder, som er langt i deres skalering og transformation.

Vil du vide mere?
Læs mere på
www.relevent.dk om konferencen – her kan du også tilmelde dig.