Registreer nu voor Agri & Food Logistiek Congres

Beste ,

Vanuit het Breepark in Breda organiseert Nieuwsblad Transport op 21 april 2022 het Agri en Food Logistiek CongresTijdens dit congres gaan we met verschillende partijen uit de versketen in gesprek over de uitdagingen voor nu en de oplossingen van de toekomst. Mis het niet, schrijf u vandaag nog in!

Topics

Tijdens deze eerste editie van het Agri en Food Logistiek Congres ligt de focus op de vraagstukken die spelen binnen de verslogistiek. Hoe kan de keten nog beter samenwerken om te voldoen aan de vraag van de klant waarin alles vaker, verser en vlugger moet, maar tegelijkertijd duurzaam?

Met onder meer:

  • FrieslandCampina
  • Oatly
  • North Freeze
  • Rotterdam Food Hub
  • Fresh Park Venlo​​​​

​​​​Bent u ook actief in de agri en food sector en heeft u vragen of goede voorbeelden die passen bij het onderwerp? Neem gerust contact met ons op. ​​​​​​

Combineer uw bezoek met Multimodaal Transport Expo

Tegelijk met het Agri en Food Logistiek Congres organiseren we de Multimodaal Transport Expo, eveneens in het Breepark in Breda. Een perfecte gelegenheid om uw deelname aan het Agri en Food Logistiek Congres te combineren met een kosteloos bezoek aan de beurs waar u meer dan 2.000 branchegenoten kunt ontmoeten. 
​​​
We kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Kim van Dijk
Programmamanager
kim.van.dijk@nt.nl
+31 (0)6 18621045


Partners

 
Agri en Food Logistiek Congres 2022 wordt georganiseerd door: Nieuwsblad Transport, een uitgave van:

ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
Nederland