19 september 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
AGU overgenomen door eigenaar QWIC
[Nieuws] Wielerkledingmerk AGU is gered. Het bedrijf heeft in EcoMotion, bekend van QWIC e-bikes, een nieuwe eigenaar gevonden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
YouTube zet in op Zuidoost-Azië met samenwerking Shopee
[Nieuws] YouTube en shopplatform Shopee hebben deze week een samenwerking aangekondigd. Deze geldt in eerste instantie in Indonesië, en wordt later verder uitgebreid in de regio.
twitter facebook linkedin
lees verder
Hoe ASICS cross-border verzending optimaliseert met Seven Senders
[Advertorial] ASICS werkt samen met Seven Senders om de efficiëntie en duurzaamheid van hun logistieke keten te verbeteren. Dankzij een op maat gemaakt portfolio van last mile-carriers, geavanceerde analytics en CO2-compensatie realiseert ASICS tot 14% besparing per line haul. Deze samenwerking ondersteunt hun doelen voor CO2-neutrale verzending en zorgt voor een naadloos tracking- en retourportaal, wat de klanttevredenheid verhoogt.
image
image
Frasers Group vergroot voetafdruk in Benelux
[Nieuws] Sportretailer Frasers Group heeft grote plannen in de Benelux. Het bedrijf wil de grootste ‘Multi-brand sportretailer’ in de Benelux regio worden en opent als onderdeel daarvan meer winkels.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Oscar Hundman (bol) keynotespreker tijdens Shopping Today 2024
[Nieuws] De derde keynotespreker van Shopping Today 2024 is bekend. Oscar Hundman, Chief eCommerce Officer bij platform bol verzorgt 10 oktober de slotkeynote in DeFabrique in Utrecht.
twitter facebook linkedin
lees verder
De awards voor de beste contentmarketing cases
[Advertorial] De GPCM reikt awards uit aan de beste contentstrategieën. Er zijn dit jaar maar liefst 7 verschillende awards. B2B , B2C, B2E, Campagne, Jongeren, Non-profit en Maatschappelijk. De awards worden beoordeel op: strategie, creativiteit en resultaat. Heb jij een case liggen die perfect bij één van deze categorieën past? Doe dan mee! Inschrijven kan t/m 25 september.
image
image
Tupperware vraagt faillissement aan
[Nieuws] Tupperware Brands, het bedrijf achter de bekende opbergbakjes, heeft faillissement aangevraagd. In Nederland werden de activiteiten al in 2021 gestaakt.
twitter facebook linkedin
lees verder
Richard de Hoop opent Shopping Today
[Advertorial] We openen Shopping Today met een?energieke keynote van?Richard de Hoop?over wendbaarheid, verandering en samenwerking. Ontdek hoe je met jamming en samenwerking van klassiek naar toekomstmuziek kunt gaan tijdens deze inspirerende keynote. Laat je meeslepen in de wereld van wendbaarheid en verandering en creëer samen nieuwe klassiekers! Dit wil je niet missen, bestel nu je ticket!
image
image
Migros blijft onderdelen afstoten in het kader van reorganisatie
[Nieuws] De reorganisatie bij de Zwitserse retailer Migros heeft de nodige gevolgen voor verschillende van zijn webwinkels: zo worden Café Royal en de webshops van SportX opgedoekt.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.