De doorbraak van elektronische schaplabels
Distrifood
Instore
Online versie
AH-app van 100.000 naar 1,8 miljoen gebruikers
Lees verder >
Van de winkelvloer een verkoopmachine maken
Lees verder >
(advertorial)
alt
Goud voor Oud!
Met de unieke ICE i20BT inruilactie ontvangt u ongeacht merk, type, bouwjaar en staat van uw oude schrobzuigmachine, minimaal € 800,00 inruilbonus! Onze ICE i20BT is dé krachtpatser voor intensieve en hygiënische vloerreiniging. Ontdek de waarde van uw oude machine voor een toekomstbestendige reiniging.
Corona: Deen verliest 30 procent meer karren
Lees verder >
Grootste Aldi Süd ter wereld opent in Mülheim
Lees verder >
Achtergrond
Interview: Eelco Hos over zelfscan en derving
Lees verder >
De doorbraak van elektronische schaplabels
Lees verder >
Deze themanieuwsbrief blijven ontvangen?

De Distrifood themanieuwsbrief over Instore houdt u op de hoogte over techniek en de fysieke inrichting van de supermarkt. Wilt u deze nieuwsbrief 8 keer per jaar blijven ontvangen? Of wilt u geen updates meer over Instore?

Ik meld mij aan
Columns
Tech is een kostbare race
Shag 12 kip. Distrifood-hoofdredacteur Peter Garstenveld weet niet wat dat precies betekent, maar AH schotelt het hem wel voor. Hoe?
Lees verder >
Zes keer nummer 143
Hoewel nog steeds ‘tamelijk jong’, vind ik dat ik inmiddels toch ook oud genoeg ben om over vroeger te spreken. En vroeger is voor mij 1992. Ik werkte als vakkenvuller in de plaatselijke Plusmarkt.
Lees verder >
Deze instore trends bepalen de supermarkt van morgen
DOETINCHEM - Technologie is én wordt de levensader van de supermarkt van morgen. Distrifood signaleert in korte video's zeven grote trends op het gebied van instore: van robotisering tot nieuwe vormen van zelfscan.
Lees verder >
Wilt u zonder belemmeringen gebruik maken van Distrifood.nl, inclusief toegang tot de digitale magazines? Maak dan nu gebruik van het actie-abonnement en ontvang het eerste jaar 25% korting.
Volg Distrifood
facebook Linkedin facebook

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright