14 september 2020
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Ah.nl blijft meest populaire online super
[Onderzoek] Consumenten kopen hun online boodschappen nog steeds het liefst bij Albert Heijn. Het aandeel van de Zaanse super blijft die van Jumbo en Picnic ver voor.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Aanzienlijk deel online platforms niet winstgevend
[Nieuws] Eén derde van de online platforms in Nederland heeft nog altijd een negatief bedrijfsresultaat. Dat blijkt uit een enquête van het Centraal bureau voor de Statistiek.
twitter facebook linkedin
lees verder
Profiteer mee van de groei binnen de e-commercebranche
[Advertorial] Dat het goed gaat in de e-commercebranche in deze coronatijd is geen geheim. Zo zag LEGO haar online verkoop groeien met 14%, doen supermarkten online goede zaken en schieten nieuwe initiatieven zoals Facebook shops als paddenstoelen uit de grond. Hoe profiteer je nu optimaal van deze nieuwe werkelijkheid? Laat je bijpraten en doe kennis op tijdens een veilig Shopping Today op 29 oktober.
image
image
Vijf leerpunten van een negen domeinen migratie
[Tips] Iedere online marketeer wil een website migratie zo soepel mogelijk laten verlopen. Iedere marketeer weet ook dat er een enorme druk bij komt kijken als dat niet gebeurt. Eind vorig jaar stond voor Obelink Vrijetijdsmarkt de migratie gepland van niet één maar negen domeinen. Nu het stof is gaan liggen kunnen we eindelijk onze conclusies delen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Acquisitie met content en data
[Tips] Om als start-up te kunnen groeien moeten er nieuwe klanten komen. Die kun je old skool via je netwerk, evenementen, leadgeneratie en mond-tot-mondreclame binnenhalen, maar je kunt ook content en data inzetten om nieuwe klanten te werven.
twitter facebook linkedin
lees verder
Wat trekt klanten over de streep om juist bij jou te bestellen?
[Advertorial] Wist je dat het aantal bestellingen groeit met 150% als je een tijdvakkeuze aanbiedt in de checkout? En wist je dat 86% van de consumenten zijn keuze voor een webwinkel laat afhangen van de eerder ervaren bezorgkwaliteit van die webwinkel? De bezorgervaring is dus cruciaal voor de keuze van consumenten om bij jou (nogmaals) te bestellen. Wil je weten hoe je jouw klantervaring kan verhogen?
image
image
Gamma en Karwei zien klussers één vijfde meer online bestellen
[Nieuws] Bouwmarkten Gamma en Karwei zagen in 2019 een groei van 20 procent in online orders. Dat maakt moederbedrijf Intergamma bekend.
twitter facebook linkedin
lees verder
Wil jij alles leren over marketplaces?
[Advertorial] Marketplaces zijn een nieuwe realiteit voor online verkopers, een extra, soms ook de enige etalage. Presentatie is één, zeker zo belangrijk is optimalisatie. Welke producten bied je wel en niet aan op marketplaces? Van welke (eigen) merken en tegen welke prijzen? Waar houd je je spullen op voorraad? ‘Van etaleren naar optimaliseren’, is het thema van het Tweede Twinkle Marketplaces Event.
image
image
Cos introduceert tweedehandsplatform
[Nieuws] Kledinglabel Cos, dat onderdeel is van de H&M Group, heeft een tweedehandsplatform gelanceerd onder de naam ‘Resell’.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
(G)een conversiekiller
[Opinie] ‘Milieubewust zijn is een conversiekiller’, was de stelling die de redactie van Twinkle voorlegde aan Gertie Bin.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.