12 januari 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Branded Content Event
image
Team AH Zaanlander presenteert betaalbare winterse feel-good food
Team AH Zaanlander speelt een belangrijke rol in de nieuwe Albert Heijn-commercial met supermarktmanager Ilse en haar gezin. De kern van de campagne vormen lekkere winterse gerechten die op een makkelijke en betaalbare manier verkrijgbaar zijn, licht CMO Johan van der Zanden
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[Esprix] Aad Kuijpers favoriete Esprix winnaar aller tijden
Inzenden voor de Esprix Awards is weer mogelijk. In de aanloop naar de uitreiking kijken we vooruit en terug. Vandaag legt Aad Kuijper (founder Hotel L’Amour) uit wat zijn favoriete winnaar is en waarom.
lees verder
twitter facebook linkedin
Branded Content Event: eerste keynote spreker bekend!
[advertorial] Zoals James Bond al zei: "Shocking, positively shocking". Dat is ook hoe wij denken over de eerste keynotespreker die we kunnen aankondigen. Niemand minder dan Steven Van Belleghem opent het Branded Content Event 2024! Steven is een internationale keynotespreker en auteur van uitsluitend bestsellers. Hij heeft al meer dan 1250 presentaties in 45 verschillende landen gegeven en is op 19 maart a.s. ook op ons podium! Bestel nu je ticket met 100 euro korting.
image
ACM spreekt HelloFresh aan over abonnementen
Aanbieder van maaltijdboxen HelloFresh informeert zijn klanten voortaan duidelijker over de inhoud en de voorwaarden van zijn abonnementen. Dit gebeurt nadat de Autoriteit Consument & Markt (ACM) het bedrijf hierop heeft aangesproken.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
NMO: kijktijd TV krimpt nauwelijks in 2023, verkiezingsuitslag best bekeken
In 2023 keek de Nederlander gemiddeld 132 minuten per dag naar televisiezenders (2 uur en 12 minuten); in 2022 was dit 2 uur en 18 minuten. De NPO was de best bekeken omroep, Nederland Kiest de Uitslagen op 22 november op NPO1 had het hoogste aantal kijkers.
lees verder
twitter facebook linkedin
Chef Redactie Marketingfacts gezocht!
[advertorial] Ben jij een ervaren en gedreven professional binnen marketing en contentcreatie? Heb je oog voor kwalitatieve content, een vlotte pen en ben je commercieel vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste Chef Redactie die de drijvende kracht achter de contentstrategie wordt. Je beoordeelt en redigeert blogs, met oog op kwaliteit als relevantie. Je hebt een scherp inzicht in en weet deze te vertalen naar inspirerende, informatieve content. Stuur je cv en motivatie naar p.vanbalsfoort@bbp.nl.
image
Interpolis lanceert nieuwe campagne 'BewustBestuurd'
Interpolis lanceert de nieuwe campagne 'BewustBestuurd'. Het doel: weggebruikers bewust maken van hun keuzes en het verkeer en hoe deze hun veiligheid en die van andere beïnvloeden. Bekijk 'm hier als eerste.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Primeur: Ikea Amsterdam maakt extern magazijn overbodig
Ikea Amsterdam introduceert als eerste vestiging ter wereld een innovatieve oplossing voor Click & Collect bestellingen en kan nu afscheid nemen van het externe magazijn van 7.800 vierkante meter.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Samsung onthult kernboodschap Spelen Parijs: ‘Open Always Win’
Samsung, sinds 1988 wereldwijde partner van de Olympische en Paralympische Spelen, onthult vandaag de kernboodschap voor de Spelen van Parijs 2024: 'Open Always Wins'.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.