Bliv klædt på til at kunne håndtere de centrale problemstillinger
12. juni 2024

NYT OM DATABESKYTTELSE

Kære John
I denne mÃ¥neds Nyt om Databeskyttelse inviterer vi endnu en gang til vores populære AI-uddannelse, som vi afholder for tredje gang. 
 
Udtalelser fra tidligere deltagere:
"Yderst tilfreds med kursets indhold - relevant og aktuelt. Det er min oplevelse, at underviserne kom godt omkring AI og de juridiske problemstillinger, det giver anledning til.”

”Fuldt ud tilfreds. Meget relevante emner og oplæg.”

”Yderst kompetente undervisere, der alle var dygtige til at formidle deres viden. Derudover var der god stemning mellem undervisere og kursister, hvilket også var med til at gøre det til to vellykkede dage.”

”Jeg har deltaget på begge forløb – Foundation og Practitioner – og jeg synes, at de har givet mig rigtigt meget med, og de supplerede hinanden fint. Heldigvis ikke meget overlap og gentagelser.”
København | Foundation: 28.-29. august | Practitioner 23.-24. september 
AI-UDDANNELSEN
Poul Schmith/Kammeradvokaten udbyder i samarbejde med DTU Compute endnu en gang uddannelsen Responsible AI Governance & Compliance.

Uddannelsen klæder dig på til at kunne identificere og håndtere de centrale regler, problemstillinger og risici forbundet med udvikling og anvendelse af løsninger baseret på kunstig intelligens (AI). Det gælder bl.a. reglerne i databeskyttelsesforordningen (GDPR) og den nye AI-forordning om anvendelse af løsninger baseret på AI i praksis.

Uddannelsen er relevant for alle, der arbejder med AI-løsninger og compliance i virksomheder eller hos offentlige myndigheder. Du undervises af førende eksperter på området, herunder Allan Frank, it-sikkerhedsspecialist og cand.jur., Datatilsynet, og undervisningen gøres levende gennem cases og konkrete værktøjer og skabeloner.
 
LÆS MERE
UDDANNELSE I TO NIVEAUER
Foundation-niveauet giver det nødvendige overblik over og forståelse for, hvad kunstig intelligens (AI) er, hvordan AI fungerer og kan anvendes til at skabe værdi i praksis, samt de centrale regler i navnlig databeskyttelsesforordningen og AI-forordningen om ansvarlig anvendelse af AI-løsninger. Samtidig får du indblik i de centrale risici forbundet med brugen af AI-løsninger, og hvordan man kan håndtere disse på en effektiv måde. Foundation afholdes den 28.-29. august fra kl. 09.00-16.00.
 

Practitioner-niveauet klæder dig pÃ¥ til at implementere konkrete compliance-tiltag i praksis, herunder implementering og vedligeholdelse af et Responsible AI Governance og Compliance-program, udarbejdelse af konsekvensanalyser (DPIA) og Fundamental Rights Impact Assessments i AI-projekter, implementering af Privacy by Design og by Default og grundlæggende AI-principper i AI-løsninger, samt hÃ¥ndtering af kontraktuelle forhold ved anskaffelse af AI-løsninger. 
Practitioner afholdes den 23.-24. september fra kl. 09.00-16.00.
 
TILMELD DIG UDDANNELSEN

Tak, fordi du læste med. 

Poul Schmith er et full-service advokatkontor. Vi tilbyder vores kunder specialiseret, juridisk rådgivning inden for højt regulerede og samfundskritiske sektorer på tværs af det offentlige og private erhvervsliv.

Læs mere om os
her.

Klik her, 
hvis du ønsker at afmelde eller ændre i dine indstillinger
for modtagelse af nyhedsbrevet. 
Klik her for at afmelde dig alt e-mailmarketing.
 
Recipient:f4e4dbdf-987e-40a8-9db4-836f75eb1385;Email:5ae35405-4c6c-4610-af54-598701d57aef