Beste relatie
Aida Cruises richtte zich voorheen met name op de Duitse cruisemarkt maar zijn sinds enkele jaren erg actief in Nederland. De voertaal aan boord is Duits. De schepen kenmerken zich door een sportieve casual sfeer. De tien schepen in de vloot van Aida zijn heel overzichtelijk en niet te massaal. De informele sfeer laat zich bijvoorbeeld zien door het ontbreken van gala-avonden. Een theater is ook niet altijd aanwezig, daarentegen wel een soort atrium waar shows worden opgevoerd. Voor het diner zijn er diverse buffetmogelijkheden.  Daarbij zijn tafelwijn, bier en frisdrank bij de prijs inbegrepen. Op sommige schepen zijn er een of meerdere specialiteitenrestaurants aanwezig waar met bijbetaling gedineerd kan worden. De sportiviteit van de maatschappij zie je terug in de sportieve excursies; mountainbiken, kajakken, paardrijden en allerlei andere sporten. Bijzonder zijn de hutten van Aida. Deze zijn casual en kleurrijk ingericht. De kamersteward verzorgt de kamer eenmaal per dag. (niet ’s avonds voor het slapen gaan). Bij Aida zijn de fooien bij de cruiseprijs inbegrepen.

Wij selecteerden voor deze nieuwsbrief 4 bijzondere routes. Het gehele overzicht van Princess Cruises kunt u met de handige link hieronder bekijken.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw cruisevakantie!

Jeroen 't Hart
Sales Manager
Cruise overzicht Aida Cruises
Europese Metropolen
vertrek vanaf Rotterdam

Genieten van alle faciliteiten van dit moderne cruiseschip van AIDA. Tijdens deze week kunt u diverse grote steden van West-Europa verkennen, zoals voormalig Hanzestad Hamburg. Bourgondisch genieten in Brugge of ga shoppen tijdens een excursie naar Parijs of Londen.

*= drankjes tijdens maaltijden inbegrepen

Boek online
Ontdek de Arabische Emiraten
exclusief vluchten & transfers

Beleef het sprookje van 1000 en 1 nacht aan boord van de Aida Prima. Een fantastische 8 daagse cruise vanuit Dubai naar Muscat, Abu Dhabi en Manama. Tijdens de dagen in Dubai heeft u volop de gelegenheid om deze wereldstad te ontdekken.

*= drankjes tijdens maaltijden inbegrepen

Boek online
Reisduur:15 dagen

Dit is een bijzondere cruise die slechts 4x per jaar zal worden gevaren. Vanaf Las Palmas zet u koers naar de Azoren. Deze schitterende Portugese eilanden zijn nog ongerept en u zult versteld staan van de groene omgeving en het lekkere klimaat. Madeira en de overige Canarische Eilanden, Tenerife, La Palma, Lanzarote en Fuerteventura worden ook bezocht.

(exclusief vliegreis en transfers)

Boek online
Bestemming:Canarische Eilanden en Madeira

Het nieuwste schip van Aida Cruises, de Aida Nova, zal vanaf Las Palmas gaan varen en 8 daagse cruises maken naar de andere Canarische Eilanden en Madeira. Wilt u ook als 1 van de eersten genieten van dit prachtige schip, met de meest nieuwe snufjes en faciliteiten, maak dan deze cruise.

(exclusief vliegreis en transfers)

Boek online
Ontdek Aida Cruises (klik voor video)
Groningen Airport
Machlaan 8b
9761 TK Eelde
Nederland

Afmelden |
Bestemmingen
Cruises vanuit Nederland
Middellandse Zee
Caribbean
Alaska
Dubai & Midden Oosten

Meer bestemmingen
Vertrekhavens
Vanuit Barcelona
Vanuit Amsterdam
Vanuit Rotterdam
Vanuit New York
Vanuit Miami

Meer vertrekhavens