Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

Nieuw: Cruise Kies Wijzer

Geachte dames en heren,

Gisteren hebben wij met 28 klanten een bezoek mogen brengen aan de Aida Prima die in de haven van Rotterdam lag. Met een heerlijk zonnetje hebben we genoten van dit schitterende schip dat t/m oktober as. elke week vanaf Rotterdam zal varen. Het schip werd beoordeeld als een ideaal weekje tussendoor. Samen, met vrienden of met de hele familie want het werd wel duidelijk dat kinderen zich hier aan boord geen seconde zullen vervelen.

De foto`s van dit scheepsbezoek staan op onze facebook pagina:  https://www.facebook.com/HollandCruiseCenter

Verder hebben wij inmiddels op onze website de `Cruise Kies Wijzer` gelanceerd. Door 4 eenvoudige vragen te beantwoorden komt u bij een overzicht van cruises die aan uw criteria voldoen...

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


Europeesche Metropolen met AIDA Prima

8-Dagen vanaf € 699
Vertrek uit Rotterdam

Genieten van alle faciliteten van dit moderne cruiseschip, dat één van de nieuwste schepen in de vloot van AIDA Cruises is. Vertrek is vanuit Rotterdam. Tijdens deze week kunt u de grote steden van West-Europa gaan verkennen, zoals voormalig Hanzestad Hamburg, bourgondisch genieten in Brugge of tijdens een excursie naar Parijs of Londen.

Lees verder

Noord Europa met MS Koningsdam

8-Dagen vanaf € 1049,00 per persoon met vertrek vanuit Amsterdam

Neem het gezin mee aan boord van MS Koningsdam voor een cruise naar de Noorse Fjorden. Makkelijk vanaf Amsterdam vertrek dus geen vliegreis of lange autorit voor de boeg. Dit nieuwste schip van de Holland America Line zal u versteld doen staan van de faciliteiten en de mogelijkheden aan boord.

vanaf 1049 €
Lees verder

van Amsterdam naar Barcelona met het MS Prinsendam

15 dagen vanaf € 1699,00 per persoon met vertrek vanuit Amsterdam

De kleinste telg uit de Holland America Line familie is bijzonder populair. Dit heeft alles te maken met de bijzondere en vooral gemoedelijke sfeer aan boord. Op deze schitterende cruise vanuit Amsterdam vaart u onder andere over de Schelde, de Gironde en de Taag. Via Gibraltar wordt uiteindelijk Barcelona bereikt.

vanaf 1699 €
Lees verder

Eidfjord, Noorwegen

Vøringfossen waterval

Eidfjord biedt een unieke natuurlijke omgeving. Met grote contrasten en korte afstanden kunt u de meeset en het beste dat Noorwegen te bieden heeft hiervandaan bekijken. Hoge bergen, diepe dalen en blauw-groene fjorden. Gletsjers, bergmeren, rivieren en watervallen. De bezoekers kunnen de rust en

Lees verder

Lissabon, Portugal

Cruise Lissabon-Belen Toren
Wanneer u in Lissabon uit de haven komt, loopt u de grote brug over en dan rechtsaf om het centrum te bereiken. Van hier gaat een tram richting het oude centrum, Alfama. Taxi’s zullen klaar staan in de haven.

Lissabon staat voor romantiek, cultuur, ontspanning, moderniteit, emotie,
Lees verder

Canada en New England

Vertrek vanuit New York en beleef de Indian Summer in New England. Zo mooi heeft u de herfst nog nooit beleefd. De mooiste kleuren in combinatie met het heerlijke najaars weer. Ontdek de leukste en sfeervolle plaatsen.

Combineer deze heerlijke cruise met een paar dagen in de wereldstad New York.

vanaf 829 €
Lees verder

Oost Middellandse Zee

Ontdek vele Griekse eilanden op deze heerlijke 11 daagse cruise. De Norwegian Spirit brengt u naar Kreta, Rhodos, Athene, Mykonos, Santorini en als bonus vaart u ook nog naar Malta, Sicilie en Napels om vervolgens weer aan te meren in Civitavecchia. Combineer deze reis met een paar heerlijke dagen in Rome en ontdek ook de stad die bekend staat als 1 groot openlucht museum.
vanaf 1189 €
Lees verder

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.