cashcowdaily
  Apple presteert beter dan gedacht
Wat niemand had verwacht. Opnieuw staan wereldwijd duizenden mensen in de rij om ‘hun’ iPhone te kunnen kopen. Volgens Apple-topman Cook is de verkoop van de iPhone 'zeer sterk begonnen'.
cashcowreadmore.jpg
 
Europa gaat omhoog
De Europese markten zullen opgelucht aan een hogere opening kunnen beginnen. Belangrijke muntjes zijn gevallen.
cashcowreadmore.jpg
Brokers langs de meetlat
Bij het beleggen zijn er veel brokers om uit te kiezen. Het vergelijken van transactiekosten is vaak onnodig complex. Bekijk hier de verschillen.
'Powell als Fed-voorzitter brengt versoepeling'
“Dat Jerome Powell wordt benoemd als nieuwe voorzitter van de Fed betekent op korte termijn continuïteit van het beleid.” Dat stelt Anna Stupnytska (Fidelity International).
cashcowreadmore.jpg
RD Shell heeft top nog niet bereikt
RD Shell heeft de beurs verrast met de stijging van de winst naar 4,1 miljard dollar tegen 3,6 miljard dollar een jaar eerder. Toch zijn de beleggers niet geheel overtuigd.
cashcowreadmore.jpg
Beleggen bij de Nr. 1 Vermogensbeheerder van NL
Care IS Vermogensbeheer ontving in 2015 én 2016 de Gouden Stier voor ‘Beste Vermogensbeheerder van Nederland!’ Care IS beheert ruim 200 miljoen euro en belegt zonder onnodige risico’s, goed gespreid en tegen lage kosten.
AFM en VEB op de BeleggersFair
Tijdens de BeleggersFair op 17 november geven meer dan vijftig financiële zwaargewichten en beleggingsgoeroes acte de présence.
cashcowreadmore.jpg
Wie zegt dat Tesla met 44% kan dalen?
Niet alle analisten zijn het met Gene Munster eens dat Tesla het best performende aandeel zal zijn in de komende 5 jaar binnen de groep van large cap tech stocks.
cashcowreadmore.jpg
DSM niet ongedekt aanhouden
De chart van DSM laat duidelijk zien dat een stijging van de RSI boven de 70 een verkoopsignaal is, althans dat hebben we gezien eerder dit jaar, in 2016, in 2013 en andere jaren.
cashcowreadmore.jpg
Shanghai doet het relatief slecht
De aandelenmarkten in Azië zijn hoger maar weinig inspirerend, omdat de Japanse Nikkei vandaag is gesloten vanwege een feestdag.
cashcowreadmore.jpg
Big Food of Big Tobacco – wat is risicovoller?
Schroders neemt de tabaksindustrie onder de loep. Een nadere analyse van risicoblootstelling en -beheersing in de sector levert interessante uitkomsten op.
cashcowreadmore.jpg
‘Kwantumcomputers bedreiging cyber security’
Encryptie is vooralsnog relatief veilig, schrijft James Butterfill (ETF Securities). Maar dit zou weleens kunnen veranderen als kwantumcomputers op het toneel verschijnen.
cashcowreadmore.jpg
Air France-KLM boekt mooi resultaat
Air Franc-KLM heeft in het derde kwartaal de omzet zien stijgen met 5% tot 7,2 miljard euro. Het bedrijfsresultaat nam bijzonder sterk toe met een stijging van 39% naar 1,0 miljard euro.
cashcowreadmore.jpg
COLUMN
"Uw vermogen heeft hoe dan ook geen vierjaarstermijn. U wilt gewoon, los van politici en hun plannen, een duurzaam rendement maken gedurende de periode dat u belegt. Daarom drie tips voor de periode 2018-2022 en daarna!" - Martijn Rozemuller, managing director Think ETF’s