Arnhem presenteert ontwerpbegroting | Gerechtshof geeft Arnhem gelijk in zorgfraudezaak
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
20 september 2024
ArnhemMail
Herdenkingsceremonie en kranslegging Berenkuil
Vandaag herdenken we de Slag om Arnhem. Dat doen we op verschillende plaatsen in de stad, zoals in de Berenkuil met de kransleggingsceremonie en de Bridge to Liberation.

Programma
17.45 uur Herdenkingsbijeenkomst Eusebiuskerk
19.15 uur Herdenkingsceremonie en kranslegging Berenkuil
20.30 uur Bridge to Liberation bij de John Frostbrug
22.00 uur Einde herdenkingsavond

Livestream
Kijkers die de herdenkingsceremonie, de kranslegging en het evenement Bridge to Liberation vanuit huis willen beleven kunnen het via een livestream volgen. Meer informatie over de livestreams vindt u op www.arnhem.nl/airborne.

Verkeersmaatregelen
De John Frostbrug, het Airborneplein, de Berenkuil en de Eusebiusbinnensingel zijn vandaag vanaf 17.30 uur volledig afgesloten voor alle verkeer. Oranjewachtstraat is vanaf 20.00 uur afgesloten. Volg de omleidingsborden. 
Meer informatie Pijl
Luchtfoto van Arnhem vanuit Arnhem-Zuid
Het college van Burgemeester en Wethouders van Arnhem presenteert de ontwerpbegroting voor 2025. Door de bezuinigingen vanuit het Rijk moet ook de gemeente de broekriem aanhalen. 
Lees verder Pijl
Het stadhuis van Arnhem
Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden veroordeelt een zorgaanbieder tot het terugbetalen van ruim € 420.000 aan de gemeente Arnhem. De zorgaanbieder vervalste zijn administratie en bracht niet gemaakte uren in rekening bij de gemeente.
Lees verder Pijl
Schrijver Theo brink (links) krijgt een Arnhems Meisje van wethouder Bob Roelofs (rechts)
Uit handen van wethouder Bob Roelofs ontving geschiedschrijver en kunstpromotor Theo Brink afgelopen week een Arnhems Meisje. Het Arnhems Meisje is een erkenning voor mensen die zich hebben ingezet voor de stad
Lees verder Pijl
Wegwerkzaamheden
Van 25 tot en met 27 september is de fietstunnel ter hoogte van het voormalige Ohra gebouw 3 dagen dicht. De tunnel is lek en we gaan op zoek naar de oorzaak. Naast deze werkzaamheden werken we op meer plaatsen in de stad.
Meer werkzaamheden Pijl
Ook werken voor Arnhem?
Logo wij werken voor Arnhem

We zoeken nieuwe collega's. Op dit moment hebben wij meerdere openstaande vacatures. Bijvoorbeeld:
 Al onze vacatures vindt u op www.werkenvoorarnhem.nl
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door de gemeente Arnhem en verschijnt 1 keer per week. U ontvangt deze omdat u zich hier voor heeft ingeschreven. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich altijd uitschrijven.
Contact
Telefoon
Website
Volg ons op
Facebook X LinkedIn Instagram
Algemeen