Arnhemse Stadsprijs voor Vrijwilligerswerk | Gemeente stoot 60% minder CO2 uit dan in 2018
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
13 september 2024
ArnhemMail
Hartjeslicht ligt op tafel met op de achtergrond de John Frostbrug
Dit jaar is het 80 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Een gebeurtenis die ingrijpend was voor de oorlog in ons land en een enorme impact heeft gehad op onze stad. We staan hierbij stil met diverse activiteiten in Arnhem. Een van de activiteiten is Bridge to Liberation. We delen voor deze show speciale lichtjes uit. De lichtjes worden uitgedeeld in de Citystore in de Eusebiuskerk en tijdens het Bridge to Liberation-evenement op 20 september. Ze zullen een prachtig effect geven als er heel veel van oplichten tijdens dit evenement. 
Lees meer Pijl
Vrijwilliger helpt kinderen tijdens een kookactiviteit
Om de inzet van vrijwilligers te eren reiken we de Arnhemse Stadsprijs voor Vrijwilligerswerk uit op zaterdag 7 december. Ook u kunt iemand aanmelden die zich al langere tijd en op een bijzondere manier inzet als vrijwilliger.
Lees verder Pijl
Zonnepanelen op het dak van het Stadhuis
Elk half jaar rapporteert de gemeente Arnhem over haar CO2-uitstoot, de maatregelen die zij neemt en de voortgang op haar doelstellingen om de uitstoot verder terug te dringen. In vergelijking met 2018 is de uitstoot in 2023 met 61% gedaald.
Lees verder Pijl
Een vrijwilliger helpt daklozen op de nachtopvang De Duif
Er komt extra dagopvang voor dak- en thuisloze Arnhemmers, zodat zij het grootste deel van de dag een plek hebben om tot rust te komen. De gemeente start daarvoor een pilot van 2 jaar, samen met en op de plek van de huidige opvangvoorzieningen.
Lees verder Pijl
Herdenkingsceremonie en kranslegging Berenkuil
Op vrijdag 20 september herdenken we de Slag om Arnhem in de Eusebiuskerk, bij het Airborneplein en bij de John Frostbrug. Op en rondom deze locaties sluiten we wegen en zorgen we voor omleidingen. 
Lees verder Pijl
Wegwerkzaamheden
Er vinden veel wegwerkzaamheden plaats in en rondom Arnhem. Deze vernieuwingen zijn hard nodig. Kijk voordat u de weg op gaat op arnhem.nl/wegwerkzaamheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Lees verder Pijl
Flyer World CleanUp day
De grootste wereldwijde opruimactie van het jaar vindt plaats in september. Samen met 180 andere landen worden de handen uit de mouwen gestoken om de wereld een beetje schoner te maken. Samen opruimen voor een schonere stad, dat is het doel! Helpt u ook mee op zaterdag 21 september?
Lees verder Pijl
Ook werken voor Arnhem?
Logo wij werken voor Arnhem

We zoeken nieuwe collega's. Op dit moment hebben wij meerdere openstaande vacatures. Bijvoorbeeld:
 Al onze vacatures vindt u op www.werkenvoorarnhem.nl
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door de gemeente Arnhem en verschijnt 1 keer per week. U ontvangt deze omdat u zich hier voor heeft ingeschreven. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich altijd uitschrijven.
Contact
Telefoon
Website
Volg ons op
Facebook X LinkedIn Instagram
Algemeen