Lucht-luchtwarmtepompsysteem ook collectief een oplossing?
Gawalo
Online versie

 

Airco als collectief warmtepompsysteem
Bi-bloc- of monobloc-warmtepompen in een cascadesysteem zijn een veel gekozen lucht-wateroplossing voor een collectief warmtepompsysteem. Zijn lucht-luchtwarmtepompsystemen ook een oplossing voor een collectief systeem?
Lees verder >
Slechtste woningen verplicht het eerst aanpakken
Harde eisen stellen aan de verduurzaming van de 15 procent slechtst presterende woningen en gebouwen, dat is het voorstel van Eurocommissaris Frans Timmermans.
Lees verder >
Het effect van luchtdichtheid op ventilatiesystemen
Hoe luchtdichter een gebouw, des te belangrijker het ventilatiesysteem wordt. Maar in welke mate beïnvloeden ze elkaar precies?
Lees verder >
Klaar voor de toekomst op de VSK
Iedereen is van harte welkom om van 17 tot en met 20 mei 2022 de 25ste editie van de VSK te komen vieren. Sales & Projectmanager Joyce Van de Hoef-Van Zoeren geeft alvast een voorproefje wat de bezoeker kan verwachten.
Lees verder >
Thermostaten, smart homes en IoT
Hoe ga ik om met smart homes en IoT? De huizen van Nederlanders worden steeds slimmer. Slim wil zeggen: te bedienen met een app voor smartphone en tablet. Steeds meer producten zijn met het internet te verbinden: het Internet of Things.
Lees verder >
Wanneer pas ik een all-in-one, bi-bloc of monobloc toe?
Er zijn verschillende typen warmtepompen met elk eigen kenmerken. We gaan hieronder in op de all-in-one-, de bi-bloc- of split- en de monobloc-warmtepomp.
Lees verder >
Warmwater verschillen bij CW5-ketels steeds groter
Hr-ketels met tapwaterlabel CW5 zijn in de particuliere woningbouw het meest verkocht. Het verschil in tapwatercapaciteit bij CW5-toestellen is groot: tussen 9 en 12,2 liter warmwater van 60°C. Er valt wat te kiezen. Wat zijn de warmwatermonsters?
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright