19 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
CustomerFirst Congres
image
Ajax en VodafoneZiggo verlengen samenwerking met minstens twee seizoenen
Ajax en VodafoneZiggo verlengen hun samenwerking met twee seizoenen. Het huidige contract loopt af in 2025; het nieuwe duurt tot medio 2027, met een optie op verlenging tot medio 2029.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
PostNL lanceert “Droom Groter” voor e-commerce mkb’ers
PostNL heeft een zakelijke campagne gelanceerd, gericht op mkb‘ers die zich bezig houden met e-commerce. Onder de titel “Droom Groter” geeft PostNL de mkb’ers tips en hulp om te laten zien dat er meer mogelijk is dan ondernemers soms denken.
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind de ideale marketing kandidaat met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve marketing professionals? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
Deelnemers Nationale Suiker Challenge besparen samen 10 miljoen suikerklontjes
De Nationale Suiker Challenge van het Diabetes Fonds is afgelopen. Tijdens deze zevende editie bespaarden ruim 100.000 deelnemers 10 miljoen suikerklontjes, ofwel 40.000 kilo, aan toegevoegde suiker.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Ticketmaster biedt koper keuze doorverkoopplatforms
Consumenten die hun mobiele Ticketmaster-tickets willen doorverkopen buiten het platform van Ticketmaster, kunnen dat blijven doen. Ticketmaster doet deze toezegging na onderzoek van de ACM naar de doorverkoop van mobiele Ticketmaster-tickets.
lees verder
twitter facebook linkedin
Zien we jou op Shopping Today?
[advertorial] Op donderdag 10 oktober komt de e-commercesector weer bij elkaar voor shopping Today. Dit is het e-commerce-kennisevent van Nederland waar je wordt bijgepraat over goede customer journeys, opkomende technologieën zoals AI en voice en het optimaliseren van je webshop. Daar wil je als retailer bij zijn. Koop nu je ticket met 80 euro korting.
image
DOSSIER SPORTMARKETING - Rabobank grijpt sportzomer aan voor grote jongerensportactie
Als je sport bij een vereniging dan win je vrienden. Tijdens de komende sportzomer staat die gedachte centraal in de grote campagne van Rabobank: de Rabo Sportactie.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[interview] Handgemaakt mensenwerk met een scheutje AI
Bij luxemerken denken de meeste mensen waarschijnlijk niet aan Hästens, de Zweedse beddenmaker die al 172 jaar actief is. Maar de handgemaakte bedden vallen kwaliteit (en prijs) zeker in de luxe-categorie. Heeft zo’n merk eigenlijk wel marketing nodig? Jazeker, want Hästens wil groeien. En geld verdienen, net zoals elk ander bedrijf, vertelt James Aschberger, Global Chief Customer & Marketing Officer tijdens Salesforce Connections.
lees verder
twitter facebook linkedin
Ben jij actief op de buitenlandse markt?
[advertorial] Op dinsdag 17 september is de elfde editie van het CrossBorder Event. Dit event is speciaal voor alle bedrijven die op de buitenlandse markt actief zijn of dit in de toekomst willen gaan doen. Tijdens het CrossBorder Event vertellen (internationale) ondernemers hun succesverhalen en leerpunten. Je profiteert nu van 75 euro Early Bird korting.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.