ELF Voetbal nieuwsbrief van 13-10-2020
Ajax-ster Antony schenkt vijftig paar voetbalschoenen

Een prachtig initiatief van Antony op Kinderdag in Brazilië. De Braziliaanse aanvaller van Ajax schonk liefst vijftig paar voetbalschoenen aan het sociale project van Vila Carioca, in Heliópolis, in de zuidelijke zone van São Paulo.


Lees verder
Hoe staat het ervoor in de Nations League?

Geen clubvoetbal deze week, maar nog een aantal interlands om naar uit te kijken. Hoe staat het ervoor in de vier groepen in de UEFA Nations League A.

Lees verder
ELF Voetbal nr 10 met Nathan Aké, Maxwell, Bozenik, De Roon, Boskamp, Van der Water en meer

De Nationale Voetbalgids van ELF Voetbal is nog steeds verkrijgbaar, maar vanaf nu ligt ook ELF Voetbal nummer 10 in de winkelschappen. En is online te bestellen. De nieuwe reguliere editie bevat interviews met Róbert Bozenik, Maxwell, Marten de Roon en Jan Boskamp, we speelden De Slimste Mens met Kik Pierie, gingen met Silvester van der Water terug naar zijn roots, jeugdtrainers over hun pupil Nathan Aké en nog veel meer!

Lees verder
De kortste weg naar Europa: Clubs willen niet spelen vanwege Ard en Keessie

Voorpublicatie uit het boek ‘De kortste weg naar Europa’, dat in het voorjaar van 2021 verschijnt. Schrijver Ernst Bouwes blikt terug op mooie verhalen uit de geschiedenis van de KNVB Beker en de belevenissen van de Europa Cup II-deelnemers in de periode 1960-70. Op de website van ELF Voetbal alvast een voorproefje, met een serie voorpublicaties. Deel 5: De schaatsfinale in het bekerseizoen 1965/66.

Lees verder
Dikke PANNA! Herfst Doeboek is uit: vol interviews, quizzen en spellen!

Regen vervelend? Echt niet! Niet voor een voetballer! Kom maar op met die kletsnatte velden! Kun je straks voldaan binnen in de warmte het PANNA! Herfstdoeboek, het broertje van ELF Voetbal, lezen! Hij is uit en staat boordevol interviews, quizzen en spelletjes over je favoriete spelers. Voor je het weet is er weer een regenachtige herfstdag voorbij!

Lees verder
De Slimste Mens met Kik Pierie

Dat de Heineken-ontvoering best een lezenswaardig boek is, maakt voor de perceptie allang niet meer uit. Het werk van Peter R. de Vries is uitgegroeid tot symbool van de weinig ontwikkelde voetballer. Om dat beeld onderuit te halen introduceren we een nieuwe serie: De Slimste Mens met... De aftrap is aan FC Twente-verdediger Kik Pierie (20).

Lees verder
Top 10: Deze clubs gaven deze zomer het meeste uit

Waar veel topclubs vrezen voor grote financiële gevolgen door de coronacrisis, was daar deze zomer op de transfermarkt nog weinig van te merken. Welke tien clubs gaven het meeste uit aan versterkingen?

Lees verder