Nieuwsbrief van 16-2-21 6:30:09
Online bekijken

Creëer een rustige en aangename ruimte

CapaCoustic geluidsabsorberende elementen

Vooral in openbare gebouwen kan een slechte akoestiek buitengewoon hinderlijk zijn. Met CapaCoustic Melapor van verffabrikant Caparol bent u van een betere geluidskwaliteit en een vertrouwelijke sfeer verzekerd, waarin mensen elkaar goed kunnen verstaan - hetzij om geconcentreerd te kunnen leren, werken of om gewoonweg te genieten.

HeartFelt® Baffles

Na de introductie van het succesvolle lineaire vilten plafondsysteem: HeartFelt®, ontwikkelde Hunter Douglas Architectural een nieuw concept: HeartFelt® Baffles. Met de introductie van HeartFelt® Baffles hebben ontwerpers ook de keuze uit diverse toepassingen, van plafondeilanden tot het bekleden van volledige plafonds in elke gewenste ruimte.

Hoe creëer je een hoog akoestisch comfort met verlaagde plafonds en scheidende wanden?

Het Bouwbesluit stelt slechts beperkte eisen aan de geluidsisolatie tussen ruimtes, vooral bij gebouwen waar speciale eisen gelden zoals scholen, theaters en bioscopen. Dat vertaalt zich in de praktijk vaak in onvoldoende geïsoleerde plafonds en scheidingswanden.

Akoestisch spuitwerk: duurzaam, effectief en betaalbaar

AcoustIQ levert Sprayplan akoestische plafonds op basis van gespoten cellulosevezels. Sprayplan plafonds bewijzen zich al 20 jaar op duizenden locaties als prijsaantrekkelijke akoestische oplossing. De gepatenteerde AcoustIQ spuittechniek verbruikt tot vier keer minder vocht dan concurrerende technieken, en is verkrijgbaar in vele kleuren.

Ecophon Focus ™ Ds combineert superieure akoestiek met een strakke, naadloze look

Het Ecophon Focus™ Ds plafondsysteem is al jaren toonaangevend als het gaat om esthetisch design in combinatie met hoogwaardige akoestiek. Focus heeft een verdekt systeem met een symmetrische kantafwerking wat een eenvoudigere montage en integratie van armaturen en ventilatie mogelijk maakt.

StoSilent Akoestische plafondsystemen

De akoestische plafondsystemen van Sto bieden voor iedere ruimte of iedere situatie een passend naadloos akoestisch plafondsysteem. In moderne ontwerpen neemt het gebruik van harde materialen zoals glas, staal en beton toe. Met name kantoortuinen en flexibele werkplekken vragen dan om een goede ruimteakoestiek. Datzelfde geldt voor openbare gelegenheden zoals theaters, restaurants en gemeentehuizen.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.