Nieuwsbrief van 1-10-19 6:55:12
Online bekijken

Thema Plafondafwerkingen

Ecophon Master Matrix combineert perfecte akoestiek met aantrekkelijk design

Dit zwevende plafondsysteem is uitermate geschikt voor grote ruimtes en in gebouwen met betonkernactivering. Master MatrixTM is leverbaar in 7 verschillende paneelmaten en biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden.

HeartFelt®: het plafond dat gemaakt moest worden

Dit modulaire vilten plafondsysteem is onderhoudsvriendelijk en heeft ongekende akoestische en visuele eigenschappen. De impact van het materiaal op het binnenklimaat is zeer gering. Met het modulaire HeartFelt® plafondsysteem biedt Hunter Douglas architecten, installateurs en gebouweigenaren de mogelijkheid om de akoestiek in elke ruimte nauwgezet te 'regisseren'.

AcoustIQ levert hoogwaardige akoestische plafonds op basis van cellulosevezels

Deze akoestische oplossing om galm tegen te gaan wordt steeds vaker gevraagd. Enerzijds door toenemende normen en wensen van consumenten. Anderzijds doordat er meer en meer met harde materialen gebouwd wordt, waardoor nagalm toeneemt. Sprayplan® spuitplafonds van AcoustIQ vormen daarbij een prijsaantrekkelijke akoestische oplossing om effectief geluid te absorberen.

Superieure dakisolatie direct geschikt voor luxe plafondafwerking

Voor strakke plafonds dient men traditioneel gezien eerst een regelwerk aan te brengen om daar vervolgens gipsplaten op te monteren. Niet met Unidek Aero DeLuxe! Dit isolerende dakelement is namelijk aan de binnenzijde al voorzien van een gipsvezelplaat. Na montage kan de binnenzijde dus direct worden afgewerkt. Dat bespaart materiaal én tijd.

Houten grill systeem verbetert de akoestiek

De systemen van Derako zorgen niet alleen voor een prettige visuele ruimtebeleving maar verbeteren ook de akoestiek. Massief hout is van nature een geluiddempend materiaal, maar door de open structuur van het grillsysteem en de toevoeging van vezelvlies op de achterliggende plafonds en wanden, draagt het systeem nog verder bij aan een verbetering van de ruimte-akoestiek.

Fermacell® is hét product voor het oplossen van afbouwdilemma’s

Met fermacell® Gipsvezelplaten realiseert u degelijke en duurzame afbouwconstructies voor vele toepassingen zoals plafonds. Lichte en flexibele systemen waarmee aan alle huidige eisen op het gebied van brandveiligheid en geluidisolatie wordt voldaan.

Stertekt: hoogste kwaliteit combipanelen van de Benelux

Stertekt akoestische en thermische combipanelen maken het mogelijk om een thermisch isolerend akoestisch plafond te maken dat in vrijwel elke ruimte kan worden toegepast. De panelen zijn verkrijgbaar in vele combinaties en diktes, met diverse soorten isolatiematerialen. Voor alle toepassingen is er een paneel beschikbaar met de juiste eigenschappen.

Basiskennis bouwkunde: plafondafwerking

Onder een plafondafwerking wordt verstaan de afwerking die direct of met behulp van een regelwerk tegen de onderzijde van een verdiepingsvloer of een dakconstructie is aangebracht...
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.