Nieuwsbrief van 14-02-2023
Online bekijken
 
 
 

Akoestisch houten plafond brengt comfort in winkelcentrum

Een juiste geluidsdemping in een ruimte is bepalend voor het comfort die gebruikers van deze ruimte ervaren. Vooral openbare ruimtes waar veel mensen vertoeven hebben baat bij een goede akoestiek. Te veel nagalm en storende geluidsbronnen zorgen ervoor dat mensen sneller hun concentratie verliezen, vermoeid raken en zich minder prettig voelen. Om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier zich in een ruimte bevindt, is goede geluidsisolatie wenselijk.
Lees verder   Vraag informatie aan

Groene akoestiek

De belangstelling voor “groen” in de ruimte, neemt toe. Daarnaast is een optimale ruimte akoestiek cruciaal voor de ruimtebeleving en voor gezondheid en welzijn. Soundless Acoustics heeft beide elementen samengevoegd tot een hoogwaardig geluidsabsorberende groene moswand.
Lees verder   Vraag informatie aan

Kleurrijke Akoestiek

Breng kleur in de ruimte en optimaliseer de ruimteakoestiek met een naadloze akoestische plafondoplossing! Behalve het functionele aspect van geluidsdemping is ook het esthetische aspect belangrijk voor de ruimtebeleving. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Geluid reduceren door kieren te dichten 

Geluid ‘reist’ in golven. Zolang er geen barrières zijn kunnen deze golven zich ongehinderd verplaatsen. Ramen en deuren zijn goede geluidswerende elementen, maar vaak bevinden zich kieren tussen de sponning en het draaiende deel waardoor het geluid alsnog naar binnen komt. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Transparantie zorgt voor verbinding 

Transparantie is het sleutelwoord bij de totstandkoming van het nieuwe bedrijfspand van Van Iersel Geveltechniek in Breda. Transparantie is wat bezoekers ervaren bij binnenkomst, in het grote atrium met zicht op de productiehal. Transparantie ondervinden ook de bij de bouw betrokken partijen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Ruimteakoestiek: van installateur naar akoestisch adviseur 

Steeds vaker krijgen plafondmontagebedrijven en afbouwers vragen over de verbetering van akoestiek en de mogelijkheden daarin. Er ontstaat hierdoor een verdiepingsslag in hun rol die zich niet meer alleen beperkt tot het montagewerk. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Storax akoestische roosters 

Om een comfortabele woon, werk of leefomgeving te creëren kan spuiventilatie een oplossing bieden. In bepaalde situaties is dit zelfs vereist. Dit kan een uitdaging zijn wanneer de maximale geluidsbelasting wordt overschreden. In dit geval kan er worden gekozen voor een Storax geluidswerend rooster. 
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26.765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP