Nieuwsbrief van 6-3-18 6:45:00
Online bekijken

Akoestische plafonds: hard werken aan lagere geluidsbelasting

Heraklith® akoestische en thermische plafonds

Als er aan een plafond hoge eisen worden gesteld ten aanzien van geluidsabsorptie, thermische isolatie of brandveiligheid, biedt Heraklith® uitkomst.

Verwol Premium Spanplafonds

Verwol Premium spanplafonds zijn geluidsabsorberend t/m αw=0,9, kunnen in elke vorm, kleur en print geleverd worden en zijn naadloos en strak afgewerkt.
Premium spanplafonds; de nieuwe standaard in kantoren en andere utiliteitsgebouwen!

Ecophon Focus – het akoestisch designplafond met onbegrensde mogelijkheden

Ecophon Focus is de meest uitgebreide reeks akoestische plafondsystemen in het Ecophon programma met legio ontwerpmogelijkheden. De serie omvat ook een aantal unieke aanvullende oplossingen om het plafond een bijzondere en aantrekkelijke look te geven.

HeartFelt, the ceiling that had to be made

Met het modulair lineair HeartFelt® plafondsysteem geeft Hunter Douglas architecten, installateurs en gebouweigenaren een geavanceerd systeem in handen om de akoestiek in elke ruimte nauwgezet te regisseren. De geluidsabsorberende werking van het vilt, gecombineerd met de vormgeving van de panelen, de ruimte tussen de panelen onderling en de hoogte waarop het plafondsysteem wordt afgehangen, bepaalt hoe het geluid zich door de ruimte beweegt.

Optimale akoestiek met massief houten plafonds

De werkplekken van VGZ zijn eind vorig jaar met het behalen van de Winning Workplace Award 2017 uitgeroepen tot de beste van Nederland. De Award van JLL voor inspirerende werkomgeving van VGZ legt de nadruk op vitaliteit en de beleving van de medewerkers. Een onderdeel van deze beleving is de integratie van de massief houten plafonds van Derako geweest. Plafonds die niet alleen voor een natuurlijke en rustgevende beleving zorgen, maar ook de akoestiek in de ruimtes substantieel verbeteren.

Troldtekt: voor elk akoestisch probleem een oplossing

Het is belangrijk om tijdens de ontwerpfase al na te denken over de akoestiek in een gebouw. Troldtekt heeft voor elk akoestisch probleem een oplossing, waarover we u graag advies op maat geven en helpen bij het maken van akoestische berekeningen. Troldtekt panelen garanderen niet alleen een uitstekende akoestiek in elk gebouw, maar zorgen ook voor een dynamische en esthetisch mooie afwerking. Zo kunt u met Troldtekt panelen designoplossingen op maat samenstellen. Daarbij zijn onze panelen de meest duurzame op de markt!

BASWA Cool: thermo-akoestisch stucwerk in erfgoedparel

Honderd jaar na de bouw van de ‘Volksbank van Leuven’ in de Muntstraat, keert de coöperatieve bank Cera terug naar haar roots, in het hart van de historische studentenstad. De transformatie van de erfgoedgebouwen Hotel d’Eynatten, het Helleputtegebouw en de constructie van de nieuwbouw op de hoek van de Boekhandelstraat en de Muntstraat zijn het resultaat van het werk van Paul Robbrecht van architectenkantoor Robbrecht & Daem.

Armstrong introduceert ELEGANZA™ Naadloze akoestiek

Plafondfabrikant Armstrong Ceiling Solutions wil met zijn gespecialiseerde plafondoplossingen een positief verschil maken in de leefomgeving van mensen. De introductie van ELEGANZA™ Naadloze akoestiek draagt daar zeker aan bij. ELEGANZA™ Naadloze akoestiek zorgt voor een volledige plafondoplossing. Door de 100 procent naadloze afwerking straalt het plafond luxe uit en vormt het een geheel.  Met de akoestische absorptie klasse A heerst een aangename akoestiek in de ruimte.

Astrimex; uw partner op het gebied van akoestische plafondoplossingen

Belang van goede akoestiek wordt vaak onderschat. Meer dan 50% van de beroepsbevolking in de Benelux is werkzaam in kantoren. Door toenemende werkdruk komt een goede kwaliteit van de werkomgeving steeds nadrukkelijker in de belangstelling. Dat geldt ook voor leer- en zorgomgevingen. Efficiëntie, inzet, concentratievermogen en ziekteverzuim zijn sterk afhankelijk van het comfort en welzijn van de gebruikers en de fysieke omgeving van de gebouwen. Akoestiek speelt hierin een belangrijke rol. Van advies tot levering; Astrimex helpt u graag.
4.669
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.