Aktuelt fra IndFak
Brugertilfredshedsundersøgelse
23. marts 2020
Feedback på feedback: Brugertilfredshedsundersøgelse for IndFak
I efteråret 2019 deltog mere end 36.000 brugere af Økonomistyrelsens økonomisystemer - herunder IndFak - i årets brugertilfredshedsundersøgelse. Flere deltagere i undersøgelsen valgte at benytte sig af muligheden for at give forbedringsforslag. Vi har nu været de mere end ca. 6.000 svar igennem og har forsøgt at besvare de mest stillede spørgsmål.

Vi sætter altid stor pris på jeres feedback. Både i forbindelse med udvalgte større brugertilfredshedsundersøgelser og generelt, når vi i dagligdagen er i kontakt med jer i anledning af support eller andre systemrelaterede henvendelser.

Vi er glade for at notere, at brugerne af IndFak generelt er tilfredse med driftsstabiliteten og systemets understøttelse af deres faglige opgaver.

Flere brugere efterlyser dog fx muligheden for at ændre frekvensen af varslingsmails, hvordan man deler en faktura op og muligheden for at autokontere gentagne fakturaer fra samme leverandør. Det kan man faktisk allerede nu i løsningen. Vi har derfor samlet en oversigt over de mest efterspurgte funktioner, så du som bruger kan finde vejledning til, hvordan disse konkrete problemer kan løses i IndFak.

Find svar på de mest stillede spørgsmål i brugertilfredshedsundersøgelsen til IndFak på Økonomistyrelsens hjemmeside.
Afmeld nyhedsbrevet her
Økonomistyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
oes@oes.dk