Aktuelt fra IndFak og RejsUd
November 2017
2017-11-21
IndFak - ny velkomst og mobil løsning.

Den 5. december skifter IndFak systemet til nyt og forbedret dashboard.

Du vil helt fra start opleve det hurtige login samt stifte bekendtskab med nye menuer - ellers er funktioner de samme (som du kender dem). Dvs. at det er ”skallen” som er ændret, men indhold, rettigheder og opsætninger er bevaret fra den eksisterende version.

Vi foretager denne ændring for at kunne understøtte mobile enheder, men også for at komme af med forældet teknologi samt fejl heraf.
Du vil nu kunne tilgå IndFak, fra alle tilgængelige browsere og er ikke afhængig af Silverlight er installeret. Bemærk at der stadig er områder på indkøbsdelen, administration og rapporter, hvor du stadig skal anvende Internet Explorer.

Læs mere her, om det nye login og dashboard/menuer. (link)

Den lokale systemadministrator skal være opmærksom på at informationsboksen:
”Information fra Lokal Administrator” på dashboard, igen skal opdateres med information til brugerne.

Vi håber at I vil få glæde af ændringen.


Indkøbsdelen i IndFak

I forbindelse med overgang til ny grænseflade, vil brugerne opleve en del forbedringer til løsningen. Det vil bl.a. være nyt design, bedre funktionaliteter og fokus på brugervenlighed. Tilpasningen af indkøbsdelen sker løbende for de enkelte moduler, hvor varesøgning allerede ligger i en ny og væsentlig forbedret udgave.

Vi står nu tæt overfor, at kunne lancere det nye på selve rekvisitions- og ordreafsendelsen. Samtidig med at der kommer et helt nyt Matchmodul, til at understøtte koblingen mellem faktura og ordre. Mere om tiltag på indkøbsdelen, vil blive udsendt i nyhed snarest.


Rejsud2

Nogle institutioner er allerede skiftet til Rejsud2, som er en del af IndFak systemet, hvor adgang til modulet sker ved at tilføje roller og rettigheder. Igennem det næste halve år vil de øvrige RejsUd institutioner overgå til det nye RejsUd, hvor de vil skulle håndtere rejseafregninger.
Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk