Aktuelt fra "IndFak og RejsUd"
December 2017
20.12.2017
IndFak
Indmeldte ændringsønsker til IndFak
På grund af RejsUd2 implementeringen har vi været nødsaget til, at prioritere leverandørens ressourcer over mod RejsUd2 funktionaliteten. Dette vil formentlig fortsætte til omkring sommeren 2018, hvor RejsUd2-implementeringen er overstået.
IndFak og RejsUd bliver leveret af samme systemleverandør. Det er der mange fordele ved i den daglige brug, fx. i form af et fælles administrationsmodul mv.
Der er desværre også nogle ulemper, og dem oplever de institutioner, der i dag har indmeldt ændringsønsker til IndFak.
Vi beklager de gener det kommer til at medføre i den mellemliggende periode.


Orientering om fejl vedrørende sammenblanding af fakturaoplysninger i IndFak

Vigtigt! Der må ikke åbnes 2 eller flere sessioner af IndFak i samme browser.

Vi har tidligere udsendt nyhedsbrev angående problemet. Her blev det konstateret, at der i ganske få tilfælde er sket en sammenblanding mellem informationerne på to fakturaer i IndFak. Fejlen kan opstå, hvis du er logget ind i den samme regnskabsenhed, i to separate sessioner (faner), i den samme browser.
I nogle tilfælde kan det ske, at data lagret i browserens historik bliver blandet sammen på tværs af de to sessioner.
I de fleste tilfælde vil sammenblandingen af informationer mellem to fakturaer hurtigt blive opdaget, da sammenblandingen af oplysninger medfører, at fakturaerne ikke længere vil være valide, hvorfor de ikke kan færdigbehandles hverken i IndFak eller i Navision.
Leverandøren af IndFak, Miracle, kører fremadrettet en gang om måneden et job, der identificerer alle de tilfælde, hvor fakturaoplysninger er blandet sammen.
Vi vil orientere de organisationer, der måtte være berørt af problemet om de enkelte fejl.
Fejlen skyldes desværre begrænsninger i internetbrowseres funktionalitet, og kan ikke umiddelbart udbedres i den nuværende version af IndFak. Problemet vil blive løst permanent, når systemet er fuld baseret på ny teknologi.
RejsUd2
HUSK personalekreditor skal være synkroniseret med Navision inden påbegyndelse af afregninger.
Vi skal igen gøre opmærksom på, at det er yderst vigtigt, at der ikke påbegyndes en afregning før alle oplysninger på en oprettet personalekreditor i Navision er fuld synkroniseret over til RejsUd2.
Vi får desværre mange henvendelser omhandlende afregninger, der ender i fejl ved overførsel til Navision på grund af dette.
Hvis der alligevel skulle blive oprettet en afregning, før der er sket en synkroniseringen mellem de 2 systemer, er løsningen følgende:
Kontrollanten skal tage afregningen ud til `Redigering`. Vælg ”kontrollér og underskriv på vegne af”. Skriv evt. en kommentar og send herefter til godkendelse igen.

Implementeringsplan RejsUd2 2018.
Vi har for nyligt udsendt et nyhedsbrev med link til Implementeringsplan for institutioner, der vil overgå til RejsUd2 i løbet er 2018.
På grund af vores nye hjemmeside vedhæfter vi nyt link til RejsUd2 implementeringsplan.



Vi ønsker jer en god jul og godt nytår.
Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk