Aktuelt fra Statens Lønløsning
August 2018
2018-08-27
Fokus på brugerinvolvering
Vi arbejder til stadighed med at inddrage brugerne i arbejdet med at gøre Statens Lønløsning endnu bedre.
Der har været stor efterspørgsel på nemmere indberetning af nyansættelser i HR-Løn. Meget snart vil det være muligt at indberette ansættelsesforhold i HR-Løn i ét trin – i stedet for syv trin. Vi har talt med nogle brugere om den nye funktionalitet – og de har udtrykt begejstring.
Samtidig vil der ske en udvidelse af det antal løndele og hændelser, man kan indberette via masseindberetning. I stedet for 500 forekomster – ændres til 2.000 forekomster. Det har vores brugere også efterspurgt.

Dette – og et par andre tilretninger i HR-Løn – lanceres i oktober måned 2018.
Arbejde vi aktuelt har i gang
I samarbejde med Statens Administration, arbejder vi i øjeblikket med overdragelsen af opgaver fra Moderniseringsstyrelsen til Statens Administration i tilknytning til Bedre Balance II.
Nogle opgaver er fuldt overdraget, andre er i gang og nogle igen ligger i plan i de næste måneder.

Som opsamling på Bedre Balance I, har vi udarbejdet en vejledning – med nogle lønmæssige forhold - der kan være relevante i forbindelse med medarbejderes udflytning.
Opfølgning på tidligere
Ny ferielov – hvor der i de kommende måneder vil blive forhandlet en ny ferieaftale og ferievejledning på plads for statens område. Når disse er klar, kan vi begynde at foretage de relevante ændringer i Statens Lønløsning. Vi skal nok holde jer orienteret.

Bedre Lønarkiv – hvor du nemmere finder den rette lønseddel, lanceres forventet i november måned 2018. Lønarkivet får ny grænseflade – og hvis du bruger eller har set Brugerstyring Løn (BSL), vil du kunne genkende den nye grænseflade.
Det ville vi gerne have gjort bedre
Som led i øget sikkerhed var vi glade for at få omlagt print fra SLS til PDF-format, og gøre valg af printer mere fleksibelt; men vi beklager de vanskeligheder overgangen gav vores brugere. Det fik vi rettet op på – og vi har gennemgået og tilpasset vores testprocedurer. Vi bestræber os på, at det ikke gentager sig – og takker for jeres tålmodighed.
Hold øje med …
Information om nyt og ændret i HR-Løn og SLS, som vi beskriver nærmere i Løninformationer i hhv. oktober og november måned 2018.
Tanken er, at vi lancerer Aktuelt om Statens Lønløsning 3 – 4 gange om året. Dette nyhedsbrev sendes til nyhedsgruppe Aktuelt om Statens Lønløsning.
Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk