Aktuelt fra Statens Lønløsning
August 2019
2019-08-15
Strategiarbejde og udbud
Vi har nu udsendt udbudsbekendtgørelse om udbud af Statens Lønløsning. Som led i processen forud for udbuddet har Moderniseringsstyrelsen gennemført en markedsdialog, hvor potentielle tilbudsgivere har haft lejlighed til at give kommentarer og forslag til det foreliggende udkast af udvalgte dele af udbudsmaterialet.

At Moderniseringsstyrelsen har valgt markedsdialog forud for selve udbuddet, er blevet modtaget yderst positivt.

Indgåelse af kontrakt forventes at ske i april måned 2020.
Dialog og inddragelse via brugerfora
Vi har truffet aftale med et par gymnasier – der er lønfællesskaber for en række andre gymnasier - om at holde et møde i august måned, med sigte på etablering af brugerfora for gymnasierne. På mødet vil vi bl.a. drøfte form og indhold for disse møder, og vi satser på at holde det første møde med gymnasierne inden årets udgang.

Sidder du og tænker, at brugerforum for Statens Lønløsning også kunne være relevant for dig og den sektor du arbejder i, skal du være velkommen til at kontakte os via vores kundebrevkasse kbklon@modst.dk.
Arbejde vi aktuelt har i gang
Vi er kommet et godt stykke videre med lønseddel new look. Vi har taget et nyt værktøj i brug, og har nu fået arbejdet så meget med dette værktøj, at vi har fået lagt den nuværende lønseddel ind, og vi har fået testet, at der vises de rigtige resultater. Det var første step. Vi er nu gået i gang med at omlægge lønsedlen, da vi gerne vil efterkomme de mange ønsker om, at lønsedlen bliver mere læsevenlig for modtageren. Vi vender tilbage, når vi er kommet lidt længere med det arbejde.

For den nye ferielov, har vi nu informeret om håndtering af overgangsordningen, der starter 1. september 2019. Der er udsendt en særskilt Løninformation om overgangsordningen i lønsystemet.
Lønsystemet har pakket Java ind
Nu er det slut med at skulle installere Java på sin pc, og dermed slut med restriktioner i forhold til Java-versioner og Statens Lønløsning. Erfaringerne med indkøringen af den nye version er, at det for langt de fleste gik uden større problemer.
Kontakt os gerne
Har du noget, du gerne vil spørge om eller bidrage med, så kontakt os. Send en mail til vores kundebrevkasse kbklon@modst.dk.

Alle, der henvender sig til os, får en tilbagemelding. Sidder du med en idé eller et spørgsmål til Statens Lønløsning - tøv ikke med at kontakte os.
Vidste du …
At der er ved at blive opbygget online adgang til lønmodtagerregister i SLS. Hvor der i dag er online adgang 3 år tilbage, vil der successivt frem til april 2021 være online adgang 5 år tilbage.
Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk