Aktuelt fra Statens Lønløsning
Maj 2018
2018-05-30
Fokus på øget sikkerhed
Vi arbejder kontinuerligt på at øge sikkerheden omkring Statens Lønløsning, og ultimo maj måned lancerer vi øget sikkerhed for print og adgangskoder:

• Print fra SLS omlægges til PDF-format, og valg af printer bliver væsentligt mere fleksibelt.

• Adgangskoder til SLS, HR-Løn og BSL skifter fra de nuværende 8 karakterer til en lang adgangskode på mellem 12-100 karakterer

Læs løbende mere om de faktiske ændringer for Statens Lønløsning på Driftsstatus.

Moderniseringsstyrelsen er i gang med en udvidet beskrivelse, der giver kunderne indsigt i, hvilke services vi leverer og hvilke forpligtigelser der er gældende i forhold til anvendelsen af Statens Lønløsning. Læs mere i opdateret servicebeskrivelse for Statens Lønløsning, der er lanceret som en af de første beskrivelser i tilpasset format.
Arbejde vi aktuelt har gang i
Vi arbejder i øjeblikket på en række forskellige områder, og vi har nedenfor valgt nogle af de centrale opgaver ud, som vi ved vores kunder også vil blive berørt af.

Ny ferielov – hvor vi er i gang med at få identificeret, hvilke omlægninger og ændringer der skal foretages i Statens Lønløsning, for at vi bedst muligt understøtter de nye regler i lønsystemet.

Bedre Lønarkiv – hvor vi gerne vil gøre dit arbejde med at finde den rette lønseddel nemmere. Vi er i kravfasen, og målet er, at vi kan lancere et nyt og bedre Lønarkiv inden udgangen af 2018.

Vi skal nok holde jer orienteret om arbejdet.
Hold øje med...
Om kort tid har vi

• ny og nemmere arbejdsgang for webservice klar. Vejledninger og arbejdsgange vedr. tilslutning til SLS webservice er opdateret.
• udvidet mulighed, for selv at foretage indberetninger ”tilbage i tiden”, så man slipper for at skulle omkring Moderniseringsstyrelsen

Hold øje med informations- og vejledningsmateriale, hvortil du kan finde vejen i vores Løninformationer
Tanken er, at vi lancerer Aktuelt om Statens Lønløsning 3-4 gange om året. Dette nyhedsbrev sendes til nyhedsgruppe Aktuelt om Statens Lønløsning. Da vi har ændret nyhedsgruppen fra Nyt om Løn og HR-systemer til Aktuelt om Statens Lønløsning, kan nyhedsbrevet være udsendt til en bredere kreds end de, der har valgt at abonnere på Aktuelt om Statens Lønløsning.
Fremover vil Aktuelt om Statens Lønløsning kun blive sendt til de, der abonnerer på Aktuelt om Statens Lønløsning.
Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk