Aktuelt fra Statens Lønløsning
November 2019
2019-11-14
Strategiarbejde og udbud
Der har i starten af oktober måned været afholdt fælles orienteringsmøde med de prækvalificerede tilbudsgivere og disses underleverandører. Den 8. november var der frist for afgivelse af første forhandlingstilbud.
Vi arbejder nu intensivt med at evaluere tilbud frem mod første forhandlingsrunde. Nogle har oplevet at blive kontaktet af os, for at hjælpe os med nogle af de aktiviteter, der knytter sig til klargøring af systemet til ny kontrakt. Følg med i udbuddet.
Udenlandske betalinger
Vi har gennemført 1. fase af pilottest i samarbejde med Københavns Universitet, og efter overførsel af de første udenlandske betalinger i Statens Lønløsning, siger sektionsleder Lærke Porsgaard: ” Jeg er meget glad for, at KU i samarbejde med Moderniseringsstyrelsen i september måned med succes har gennemført en ’hul-i-gennem’-test af udbetaling af løn via SLS direkte til to udenlandske banker: en inden for EU og en til Kina. Løsningen virker lige til at gå til, og vi er begejstrede. I oktober måned har vi testet videre på flere udbetalinger; denne gang med en større forsøgsgruppe – både fastlønnede og engangsvederlag. Bortset fra en enkelt tastefejl er udbetalingerne i oktober også gået som forventet. På KU forventer vi, at den nye funktionalitet fremadrettet vil hjælpe os med at effektivisere vores processer, og vi sætter derfor stor pris på Moderniseringsstyrelsens lydhørhed overfor vores forslag.”

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med KU. Det giver både mening og værdi at prioritere et godt testforløb og få en god dialog om, hvordan løsningen bedst understøtter proces og behov. Næste skridt vil være, at de øvrige universiteter får adgang til den nye facilitet i lønsystemet. Efter en udvidet pilotfase på et par måneder, forventer vi at frigive udenlandske betalinger til alle vores kunder. Herom informerer vi nærmere i starten af 2020.
Arbejde vi aktuelt har i gang
I arbejdet med den nye ferielov og overgangsordning i tilknytning hertil, har vi i øjeblikket fokus på årsskiftet og på tilpasninger i SLS FRAV. Tilsvarende tilpasninger i HR-Løn kommer i løbet af foråret 2020. Herom informere vi nærmere i kommende Løninformation.
Tak for de mange besvarelser
Vi takker for de små 1.000 besvarelser om Brugertilfredshedsundersøgelse af Statens Lønløsning. Vi glæder os til at gennemgå og arbejde med resultatet.

Glædelig jul og godt nytår
Efter endnu et travlt år hos jer og os, hvor bl.a. forberedelse til overgangsordningen til ny ferielov har fyldt hos alle, nærmer vi os endnu et årsskifte. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi ser frem til fortsat godt samarbejde i det nye år, hvor vi forventer at underskrive ny kontrakt for Statens Lønløsning i maj måned 2020.

Kontakt os gerne
Har du noget, du gerne vil spørge om eller bidrage med, så kontakt os. Send en mail til vores kundebrevkasse kbklon@modst.dk. Alle, der henvender sig til os, får en tilbagemelding.
Vidste du …
At du kan blive klogere på den nye ferielov med nye e-læringskurser i Campus.
Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk