Voor alle zongenieters van Nederland
Bekijk de nieuwsbrief online 
Topdeal in Juli - Werklamp 6 leds
Tijdens deze zomer gaat de één op vakantie en de ander lekker klussen. Ondanks de mooie zon, heb je niet altijd genoeg licht om je klusjes te kunnen klaren. Of je zult zien dat je net in de nacht een handig lichtje nodig hebt.

Speciaal voor die zomer klussers geven we 30% korting op de werklamp van Brennenstuhl. Direct met de hand op te laden om energie te kunnen besparen. In geval van nood is hij gelukkig ook met de lader op te laden. Je hebt dus altijd licht!

Deze aanbieding is geldig t/m 31 juli. Pak die korting hier.
Bekijk hier de werklamp in de webshop
Pssst... wil je een leuke verrassing?

...we zijn in het geheim namelijk bezig met een flitsende nieuwe website. En hij is mooi aan het worden! Uiteraard willen we graag weten wat je ervan vindt. Neem alvast een sneak-peak en mail ons je mening via bart@eco-logisch.nl!
>> Neem hier een kijkje

(Let op! Bestellen en diverse linkjes werken nog niet. Het is dan ook een sneak-peak. Voor bestellen kan je nog een maandje terecht op de oude website)
Ik ga op reis en neem mee...
O'Well
Handig waterfilter
Filtert chemische stoffen, chloor en geurtjes uit het kraanwater. Je stopt hem gewoon tussen de kraan en je waterfles in voor direct fris water. 
Onmisbaar voor op vakantie!
Xtorm
Magma Solar oplader
Voorzien van krachtig 1 Watt zonnepaneel voor een snelle laadtijd via zonlicht. De ingebouwde 3000mAh li-polymeer batterij zorgt ervoor dat al je mobiele apparaten makkelijk kunt opladen.
Silky
Machete
Mocht je de jungle gaan verkennen en stoer willen doen, dan is deze machete echt perfect. Hakt klimplanten en maakt struiken vrij indien nodig.
Fair Squared
Reisset - verzorging
Klaar voor de reis? Met dit setje condooms, shampoo, zeep, zonnebrand en body lotion wel! In een handige 20 ml verpakking, kan dus mee in het vliegtuig.
New Classic Toys
Waterpistool Beukenhout
Stoer waterpistooltje van duurzaam beukenhout. Het pistooltje kan tot wel 9 meter spuiten! AquaJoe heeft een 20 ml injectiespuit die je als geen ander pistool zo snel kunt vullen. Splash! 
Meer tips
Niet gevonden wat je zocht?
Op onze website vind je nog heel veel meer handige producten voor tijdens de zomervakantie. Op je nou gaat klussen, reizen of thuis met Netflix gaat daten.
In de spotlight: Marcel's Green Soap
Vind jij het soms ook zo vreemd dat 100% natuurlijke producten nog gewoon worden verpakt in zoiets als plastic? Beetje tegenstrijdig natuurlijk. Waarom is die verpakking niet ook milieuvriendelijk?

Daarom zijn wij fan geworden van Marcel's Green Soap. Hij is een pioneer in duurzame verpakkingen door gebruik te maken van gerecycled plastic. Zijn zeepjes zijn 100% natuurlijk. Ze ruiken niet chemisch, maar gewoon puur en verrukkelijk. Bovendien werken ze super, zelfs vieze wc's zoals in de trein kunnen in een handomdraai schoon worden gemaakt.

Vanaf nu hebben wij alle zeepjes van Marcel in ons assortiment. Wij zijn klaar voor een schone wereld! Jij ook? Bekijk de zeepjes hier
Weggestemd!
Een duurzame deurmat gemaakt van kokosvezels is natuurlijk helemaal te gek. Plus dat de tekst op twee manieren te lezen is, het hangt er vanaf van welke kant je komt welke tekst je leest. Episch!
Maar deze deurmat lijkt wel allergisch voor schoenen. Hij niest bij elk paar vegende schoenen meer kokoshaartjes van zijn ondergrond. Vonden we toch wel vrij onhandig aan een deurmat. Weggestemd dus!
Bezoek ook eens onze winkel in Amsterdam! Neem hier een kijkje binnen
Eco-Logisch is de eerste duurzame bouwmarkt van Nederland. Bij ons vind je alles voor gezond en veilig bouwen en wonen. Naast ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen vind je bij ons alles voor in je huis en de leukste kado's.
Facebook
Twitter
Google Plus
Website
Email
Copyright © 2017 Eco-Logisch, All rights reserved.
 

Eco-Logisch
van Slingelandtplein 9
1051 DE Amsterdam
020-6823707
info@eco-logisch.nl 





Voeg Eco-Logisch toe aan je contactlijst en voorkom dat deze e-mail in de spam terrecht komt. Uitschrijven