CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Hi

De zomerthriller van dit jaar is duidelijk. Campinggasten van Liz Ouwens is de afgelopen maand 1.600 keer over de digitale toonbank gegaan! 

Recensent Diane Kooistra van Vrouwenthrillers is al net zo enthousiast: 'Campinggasten valt op door de diversiteit aan personages, de vooroordelen die bekrachtigd of ontkracht worden maar vooral door de sterke verhaallijnen en mooie plottwists die de lezer regelmatig aan het twijfelen zetten.' 

Heb je Campinggasten nog niet gelezen? Dan zou ik deze snel op je lezenlijstje zetten. Het boek is verkrijgbaar als paperback, e-book en luisterboek. En natuurlijk kun je ook langs de bibliotheek om een exemplaar te reserveren. 

Wil je nog meer zomerse thrillers mee op vakantie? Hieronder tip ik er een paar. 

Veel leesplezier en fijne vakantie!

Sarina van De Crime Compagnie


Klik hier om alle titels van De Crime Compagnie te bekijken.
Wist je dat we ook een boekenclub hebben? 

Bekijk alle titels

Campinggasten | Liz Ouwens
Hoe goed ken jij je partner?

In het bos naast een camping wordt het lichaam van Lina gevonden. De omstandigheden zijn merkwaardig. Ze hangt zonder kleding aan een touw. Haar vriend Sander, eigenaar van de camping, is de hoofdverdachte. Maar is Lina wel vermoord?

Sander komt erachter dat hij eigenlijk maar weinig weet van Lina’s verleden en gaat op onderzoek uit. Maar niet alleen Lina had geheimen. Ook Pepijn, Lina’s minnaar, verzwijgt belangrijke informatie…

Lees nu

Dodelijke cocktail | Nadine Barroso
De zomervakantie van vijf vriendinnen in Italië eindigt in een nachtmerrie. Slechts vier van hen keren terug.

Vijf vrijgezelle vriendinnen beleven een zinderende zomervakantie in Italië. Maar wat zo mooi begon, eindigt in een nachtmerrie: slechts vier van hen keren terug naar huis.

Wanneer Charlie jaren later een oude ansichtkaart ontvangt, wordt ze in een keer teruggeworpen in de tijd. Al twintig jaar lang dragen zij en haar oude vriendengroep een duister geheim met zich mee.

Lees nu

Moordende hitte | Sophie Wester
Wanneer Annejet besluit om samen met haar buurvrouwen een belevingstuin te creëren, haalt ze zich meer op de hals dan ze ooit had kunnen bedenken. De samenwerking met haar beste vriendin Karin verloopt vanaf de start van het project stroef en hun wederzijdse frustraties broeien onder de oppervlakte. De komst van Katja, een aantrekkelijke nieuwe buurvrouw, zet alle verhoudingen op scherp. Als de temperatuur blijft stijgen en de hitte ondraaglijk wordt, komen de zorgvuldig bewaarde geheimen aan het licht en loopt alles gruwelijk uit de hand.

Lees nu

Zomerhitte | Marijke Verhoeven

Een schildercursus in Limburg loopt heel anders dan Laura had verwacht…

Een peperdure schilderscursus in het Limburgse Heuvelland lijkt de beste remedie voor Laura’s gebroken hart. Tot haar eigen verbazing vindt Laura al snel afleiding bij de charismatische cursusleider Philip Cools, die als een blok voor haar valt. Zij inspireert hem tot het maken van prachtige meesterwerken. Maar dan blijkt dat Philips mooie verhalen niet helemaal zuiver zijn en dat hij niet de enige is die iets te verbergen heeft…

Lees nu
Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2024 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.