CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

We zien de Netflix original al voor ons!

Oh, wat hebben wij genoten van Het verkeerde meisje van Angelique Haak! Zorg dat je voldoende tijd hebt om te lezen, want eenmaal begonnen wil je niet stoppen. En net als je denkt dat je weet hoe het in elkaar zit, gebeurt er weer iets dat je niet had zien aankomen. 

De vrouwen die het kunnen navertellen, de zogeheten geluksvogels, hoor je achteraf altijd zeggen: ‘Ik vóélde dat er die dag iets niet in orde was. Al vanaf het moment dat ik opstond, wist ik dat het helemaal fout zou gaan.’

Afgelopen maandag vierden we ons tienjarig jubileum. Al tien jaar maken we spannende boeken met vrouwen in de hoofdrol. In de maand juni zijn al onze ebooks slechts € 1,99.
Dus vul snel je ereader met deze lekkere thrillers voor de vakantie. 
En heb je het gratis boekje met verhalen al gedownload? 

Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker op. Hij sluit haar op in een donkere ruimte. Amelie snapt niet waarom de ontvoerder juist háár moest hebben. Is het hem te doen om losgeld van haar rijke vader? Speelt haar dubieuze bijna ex-echtgenoot Vince een rol in het geheel? Of heeft haar ontvoerder zich vergist en is zij simpelweg het verkeerde meisje?

Bestel snel!

Verkeerde tijden en plekken bestaan niet. Verkeerde mensen wel

Dat is het uitgangspunt van de vijfde thriller van supertalent  Angelique Haak (1978). Ze is onze meestgelezen auteur op Kobo Plus en sleepte met haar thrillers veel nominaties en prijzen in de wacht. Nog nooit wat gelezen van Angelique? Snel doen!

Meer info
Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2022 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze email omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12A
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Add us to your address book


Gegevens aanpassen of Afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp