Heb je ook al zo'n zin in de zomer?


Zoek en boek via onze Christelijke Vakantiesite naar de leukste accommodaties. Kijk ook eens op www.chr-campings.nl voor de mooiste campings in binnen- en buitenland.

Kijk op onze website voor de leukste aanbiedingen en lastminutes

De Christelijke Vakantiesite wordt druk bezocht. Onze website biedt een ruime keuze aan accommodaties, er is voor elk wat wils: groepsaccommodaties, vakantiewoningen, B&B’s, kinderkampen, groepsreizen etc.

Voor een overzicht van alle christelijke reisorganisaties kun je kijken op de vernieuwde  websites www.chr-reizen.nl en voor alle christelijke campings op www.chr-campings.nl

 
 
 
 

Beter Uit - Vakantieparken



Onze parken liggen in de mooiste natuurgebieden van Europa. Uniek door een combinatie van veel verblijfsmogelijkheden, uitstekende faciliteiten en een uitgebreid recreatie-aanbod en dat in een ongedwongen sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

  1. Samen geloven, samen beleven
  2. Christelijke vakantieparken
  3. Uitgebreid recreatiewerk
  4. Nederlandstalige kerkdiensten





Appartementen Gastauer - Gallenkirch, Oostenrijk



Voor alle boekingen vóór 30 april 2019 geldt onze vroegboekkorting van 10%.*
Geniet van de Montafoner zomer 2019 in de bergen.
Denkt u vandaag al aan uw volgende skivakantie?
De bonus is ook geldig voor het volgende Winterseizoen 2019/20.*
* Het enige wat u hoeft te doen is rechtstreeks te reserveren op www.appartgastauer.com


Van der Sluis Vakanties



1974 - 2019
Al 45 jaar "Uit en Thuis" bij Van der Sluis  
Van der Sluisvakanties biedt u "Meer voor Minder" op 10 verschillende locaties - reeds v.a € 175 p.w. en huurt u voor 14 dagen voor 31 mei dan ontvangt u een extra korting van € 25. U vindt alle info op onze website www.vdsluisvakanties.nl  - Ook kunt u via de website reserveren.  Voor meer info kunt u ons bellen op 0512-516096 - b.g.g. 0512-354189


Op zoek naar een eigen vakantiestek? Kijk eens op onze Te Koop pagina.





 

Kriemelberg Bushcamp - Ermelo


Kriemelberg Bushcamp ben je er zeker van dat je kampeert middenin de natuur van de prachtige Veluwe. 
Maak gebruik van de speciale zomeraanbieding: Een week kamperen voor maar € 175,00, uiteraard mag je ook meerdere weken komen. Incl. 4 pBij ers. op een basisplaats,  extra kosten voor comfortplaats of privé sanitair,  excl. toeristenbelasting € 1,00 p.p.p.n., reserveringskosten € 3,00 en gebruik van warm water € 0,20 per minuut.
Voor meer info of reserveren: iwww.kriemelberg.nl info@kriemelberg.nl
Telefoon 0)341 552142





Kustlicht Zeeland Vakanties

Aan de Walcherse kust heeft u de vakantiewoningen voor het kiezen. Kiest u voor een verblijf te midden van de duinen aan zee of in een bosrijke omgeving.
In de buurt van een mooi dorp of stad of juist in een natuurgebied. En altijd dicht bij het water. Op de mooiste plekjes van Walcheren heeft u een uitgebreide keuze uit schitterende bungalows, vakantiewoningen en appartementen.


Chalet Duinpannetje - Ouddorp

Op de kleine, zeer rustige camping ‘Haayse Bos’ net buiten Ouddorp staat ons nieuw 6-persoons chalet op een kavel van 200 m2, met veel privacy, huisnummer 12.

Het chalet is in 2019 geplaatst. Het perceel ligt vrij van de andere percelen door een afscheiding zodat u heerlijk vrij buiten kunt zitten op het terras of onder de veranda.



Vakantiecentrum De Kroeze Danne

Vakantie houden op de Kroeze Danne in de Hof van Twente, betekent genieten van natuur, rust en ruimte. 

De chalets op ons vakantiecentrum zijn het hele jaar te huur. De chalets hebben centrale verwarming en een compleet ingerichte keuken. Vanaf de meivakantie tot de herfstvakantie is onze camping geopend en kan men heerlijk genieten van alle ruimte op onze kampeervelden.

De omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen en voor de kinderen is er veel te beleven op het terrein. Er zijn speeltuintjes, een bos en een strandje. In de zomer is naast de zwemvijver ook ons openlucht zwembad geopend.


 
 

 

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is de snelst groeiende christelijke reisorganisatie van Nederland. De mensen achter Goed Idee Reizen hebben hun sporen in de christelijke reiswereld ruimschoots verdiend. Goed Idee Reizen wil luisteren naar de mening van haar deelnemers Daar zijn immers de reizen voor bedoeld?! De doelgroep van mensen van 50 jaar en ouder krijgt volgens ons te weinig aandacht in de reiswereld. Daarom is Goed Idee Reizen ontstaan. Het is de eerste en enige christelijke reisorganisatie die zich speciaal richt op ‘ouderen’. Natuurlijk is Goed Idee Reizen aangesloten bij het ANVR, bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het calamiteitenfonds. Voor u een extra zekerheid.

 
 
 

nvt • nvt, nvt • Netherlands • Klik hier om uit te schrijven.

Bekijk de e-mail online