Metamorfose Visspecialist van der Schuit werpt vruchten af
 
VIS Magazine
 
 
 
Virtuele Voorjaarsvisbeurs Vismagazine
 
Door de coronacrisis kan iedereen in de visbranche elkaar even niet live ontmoeten op de beursvloer maar gelukkig kan dat wel virtueel. Daarom neemt Vismagazine online en in Vismagazine 4 de Virtuele Voorjaarsvisbeurs. 
Heeft u als leverancier of visverwerkend bedrijf een product dat u eigenlijk had willen lanceren op een van de visbeurzen of evenementen die zijn afgeblazen? Dan is dit uw kans. Laat ons weten welke noviteit u in petto heeft via info@vismagazine.nl.
 
Stuur een mail
 
Alea Publishers steunt visspecialist met oproep koop lokaal
 
Het zijn zware tijden voor mensen met een winkel in food&drinks, ook voor visspecialisten. Waar supermarkten leeggekocht worden, mist de foodretail omzet doordat onder meer feestjes en verjaardagen niet doorgaan, catering wordt afgezegd en leveringen aan de horeca zijn stopgezet. Daarom roept Alea Publishers consumenten op om meer te kopen bij lokale foodwinkeliers.
 
Download nu de affiche en de banners!
 
 
‘Wij rijden nooit met lege wagens’
 
Aanpassen en alle zeilen bijzetten, is de reactie op de coronacrisis van Erik de Koeijer, directeur van Kotra Logistics. “We leveren indirect veel aan handelaren die de horeca beleveren in onder meer Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Spanje, en dat is waar vanaf begin maart al de grote klappen vielen. "
 
Lees verder
 
‘Nieuw en duurzaam bouwen in de hele keten’
 
Door de corona-uitbraak lopen de zaken anders dan normaal bij Dayseaday. Het bedrijf houdt elk jaar al rekening met het Chinese nieuwjaar, maar het virus zorgt voor veel extra vertraging. De impact in Europa is problematisch, stelt CEO Jelle van Veen. Met Italië voorop gingen steeds meer landen op slot en de vis kan er niet naartoe.
 
Lees verder
 
Bedrijfsinformatie
Vistaria de Fontein trots op nieuw interieur
 
Na een verbouwing van de brasserie in 2019 werd het tijd voor een grootschalige verbouwing van de Vistaria de Fontein in Westkapelle. Emondt KMI Fresh Food Interiors mocht de gehele nieuwe en unieke inrichting produceren, leveren en monteren. De broers De Witte (eigenaren) zijn super trots op het resultaat en dat zie je in dit filmpje
 
Naar het filmpje
 
 
Metamorfose Van der Schuit werpt vruchten af
 
Bij een verbouwing komt veel kijken. Welke keuzes maak je en levert het op waar je op rekent? William en Gina Ems - Van der Schuit van Visspecialist Van der Schuit in Wolvega, kunnen erover meepraten. In november openden ze hun compleet vernieuwde winkel. Een terugblik op de verbouwing én het resultaat.
 
Lees verder
 
 
 
Seafood Expo North America verschoven naar september
 
Er is nog geen nieuwe datum voor Seafood Expo Global, maar organisator Diversified Communications heeft al wel een nieuwe datum voor de editie in Noord Amerika. Seafood Expo North America vindt plaats op 23 en 24 september 2020.
 
Lees verder
 
Empack verplaatst naar september 2020
 
De verpakkingsbeurs Empack is vanwege het coronavirus opnieuw verplaatst. De beurs vindt nu plaats op 15, 16 en 17 september 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Eerder verplaatste organisator Easyfairs de beurs al naar eind juni 2020.
 
Lees verder
 
 
 
 
Meer nieuws
Financieel
Zonnepanelen en btw: een update
 
Velen hebben al gebruik gemaakt van de mogelijkheid om btw terug te vragen over de in privé aangeschafte zonnepanelen. Maar is er wellicht nog meer aftrek mogelijk?
 
Lees verder
 
 
 
Boeken
Booming business
 
Booming business van Kelly Weekers draait om succesvol ondernemen. Want hoewel Nederland bijna 2 miljoen zelfstandige ondernemers kent, stopt een groot deel van hen binnen 3 jaar met hun onderneming. Kelly Weekers coacht al jaren ondernemers, van zzp’er tot CEO. Haar praktische 6 stappenplan leert lezers om succesvol te ondernemen. 
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 3 - 2020
 
Vismagazine 3-2020 verschijnt 17 april. Het thema van is Kreeft/Internationaal. Met onder andere:
  • Groei webshops door coronacrisis
  • Visprijzen onder druk door coronavirus.
  • Visgilde Vermaas 
  • Vakman Hans Fentsahm
  • Seminar bij kruidenfabrikant AVO.
 
Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2020 Alea Publishers