Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

All Inclusive bij Norwegian Cruise Lines

Geachte dames en heren,

De afgelopen dagen hebben wij gewerkt aan het verder optimaliseren van onze website. Een nieuw menu, per cruise in 1 oogopslag de van toepassing zijnde voordelen en bovendien hebben wij alle cruises online boekbaar gemaakt tot en met vertrek in 2019. Wij zijn er zelf heel blij mee maar veel belangrijker is natuurlijk wat u er van vindt. Laat het ons weten!

Sinds maandag jl. zijn alle cruises van Norwegian Cruise Lines standaard op basis van Premium All Inclusive. Dat wil zeggen dat voortaan zowel de drankjes als de fooien zijn inbegrepen in uw reissom voor elke cruise met Norwegian Cruise Lines. Makkelijk toch?

Wilt u ook tussendoor op de hoogte blijven van al het nieuws, extra aanbiedingen en leuke weetjes? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/HollandCruiseCenter

Graag brengen wij u ook op de hoogte van een aantal exclusieve cruises die wij voor u hebben ingekocht. Zo is er een 5 daagse kennismakingscruise met MSC Preziosa op 18 oktober as. die wij aanbieden voor een totaalprijs van 699 euro per persoon inclusief vliegreis, transfer en de cruise op basis van all inclusive. Of zoekt u nog een mooie cruise in de schoolvakanties? Wij hebben beslag weten te leggen op de laatste binnenhutten aan boord van de Freedom of the Seas. Alleen bij Holland Cruise Center kunt u nog reserveren en dat voor 1069 euro per persoon.

Wij wensen u veel leesplezier en zoals gebruikelijk helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze en voor het reserveren van uw droomreis.

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


All Inclusive Herfstvakantie Special MSC Preziosa

Kennismakingscruise voor 699 euro per persoon all in!

Kom aan boord van de MSC Preziosa en ontdek hoe mooi cruisen is. Tijdens deze 5 daagse cruise vaart u vanaf Genua naar Barcelona waar u heerlijk kunt genieten van al het moois wat deze stad heeft te bieden. Vervolgens vaart u naar Mallorca. Hier kunt u dit schitterende eiland op uw gemak ontdekken. Op dag 5 ontscheept u in Marseille waar u aansluitend zal terugvliegen naar Nederland. Een fantastische ervaring rijker die zeker naar meer zal smaken.

Lees verder

Exclusieve aanbieding: West Middellandse Zee

Exclusief bij Holland Cruise Center

Vaar op 13 augustus as. mee met de Freedom of the Seas vanaf Barcelona naar de Provence, de Cote d`Azur, Toscane, Rome en Napels. Geniet van mooie steden als Marseille, Nice, Florence en Pisa. De Freedom of the Seas van Royal Caribbean Cruises beschikt over alle denkbare faciliteiten die u zich kunt wensen. Schaatsen op de Middellandse Zee; hier kan het!

Fitnessen, shoppen en eten.......alles is van hoge standaard. Het enige wat u `moet` is genieten.

vanaf 1069 €
Lees verder

All Inclusive Oost Middellandse Zee

Ontdek de Griekse eilanden tijdens een 12 daagse all in cruise met Norwegian Spirit.

De Norwegian Spirit brengt u naar Kreta, Rhodos, Athene, Mykonos, Santorini en als bonus vaart u ook nog naar Malta, Sicilie en Napels om vervolgens weer aan te meren in Civitavecchia. Combineer deze reis met een paar heerlijke dagen in Rome en ontdek ook de stad die bekend staat als 1 groot openlucht museum.

vanaf 1199 €
Lees verder

Barcelona, Spanje

Cruise Barcelona
Hoofdstad van Catalonië en de stad van Gaudi, Barcelona. Barcelona is een grote havenstad in het noord-oosten van Spanje. Al jaren is deze stad een druk bezochte toeristische bestemming en een paradijs voor shopaholics en cultuurliefhebbers. Ook voor liefhebbers van lekker eten en drinken&
Lees verder

Piraeus, Athene, Griekenland

Acropolis Athene
Athene is de grootste stad van Griekenland en één van de grootsten van Europa. Met 3,2 miljoen inwoners woont hier bijna 40% van de Griekse bevolking. Athene is het centrum van alle centra ter wereld. Alles concentreert zich in deze stad. Het is de stad van de Olympische Spelen, d
Lees verder

Frankrijk, Italie en Griekenland met Azamara Quest

Van Nice naar Athene met Azamara Quest vanaf 1996 euro per persoon!

Aan boord van de Azamara Quest zal het u aan niets ontbreken. 10 dagen lang wordt u verwend met de meest luxueuze maaltijden en verblijft u in een prachtige suite die u het liefst mee naar huis zou willen nemen. Overdag brengt u een bezoek aan schitterende plaatsen als Sorrento, Amalfi en Chania. U zal versteld staan van de schoonheid die u overal aantreft.

vanaf 1996 €
Lees verder

VOORDEELREIS: Hurtigruten Bergen - Kirkenes - Bergen

Geen cruise maar de mooiste zeereis !

Anders dan anders maar niet minder mooi, dat is Hurtigruten! De oude postroute langs de Noorse kust brengt u van Bergen naar Kirkenes in het hoge Noorden en weer terug. Maar liefst 64 stops maakt u tijdens deze indrukwekkende reis. Met vertrek op 17 november 2017 kunnen wij u deze schitterende reis aanbieden vanaf 899 euro per persoon en dat inclusief het Noorderlicht.

vanaf 899 €
Lees verder

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.