Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

All Inclusive Cruises

Geachte dames en heren,

All inclusive vakanties zijn dermate populair dat wij vele verzoeken ontvangen of dat met cruises ook mogelijk is. Wij hebben voor u een selectie hebben gemaakt van een paar cruise aanbiedingen waarbij u volledig op basis van all inclusive verblijft ( vliegreis, transfers, cruise, drankjes en fooien zijn allemaal inbegrepen ).

Sinds april jl. zijn alle cruises van Norwegian Cruise Lines standaard op basis van Premium All Inclusive. Ook bij Azamara Club Cruises, SeaDream Yacht Club, Ponant zijn de prijzen op basis van all in. Bij MSC Cruises en Costa Cruises heeft u de mogelijkheid om vooraf uw fooien af te kopen en een drankenpakket aan te schaffen waardoor u uw cruise zelf all inclusive maakt.

Wist u dat wij regelmatig ook extra aanbiedingen plaatsen op onze facebook pagina? Wilt u ons ook volgen klik dan hier

Wij wensen u veel leesplezier en zoals gebruikelijk helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze en voor het reserveren van uw droomreis.

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


Canarische Eilanden & Marokko

13-12-2017 * 11 dagen * incl. vliegreis en transfers * al vanaf € 1349,00 per persoon all inclusive

Ontdek Marokko en eilanden als Tenerife en Gran Canaria en geniet aan boord van de vele faciliteiten. En dat allemaal ook nog eens op basis van Premium All Inclusive aan boord van de Norwegian Spirit. Genieten in optima forma...

Lees verder

Caribbean all inclusive met MSC Divina

14-02-2018 * 13 dagen * incl. vliegreis en transfers * al vanaf € 2019,00 per persoon all inclusive

Een cruise langs vele Caribische bestemmingen met de MSC Divina en dan ook nog eens op basis van all inclusive? Holland Cruise Center maakt het mogelijk. Martinique, St. Maarten en natuurlijk de Bahama`s zijn zomaar wat bestemmingen die u bezoekt tijdens deze prachtige cruise op 1 van de nieuwste schepen van MSC Cruises. Deze cruise is inclusief uitgebreid all inclusive drankenpakket en afkoop van de fooien.

Lees verder

Toscane & de Riviera`s met Azamara Quest

Azamara Quest dekparty

14-10-2017 * 8 dagen * incl. vliegreis en transfers * al vanaf € 1789,00 per persoon all inclusive

Verwen u zelf met een reis in stijl aan boord van een luxe cruise van Azamara Club Cruises. Inscheping in Rome voor een exclusieve route langs de Riviera en Côte d`Azur naar Barcelona. U bezoekt tijdens deze cruise het mondaine Portofino en Monaco. Aan boord is alles inclusief dus geniet elke dag met een mooi glas wijn van de ondergaande zon aan boord van de Azamara Quest.

Lees verder

Ultra Luxe Caribbean Cruise

24-11-2017 * 10 dagen * incl. vliegreis en transfers * al vanaf € 3999,00 per persoon all inclusive

De Caribbean ontdekken met de SeaDream I is een droom. Dit fantastische, kleinschalige jacht maakt uw reis langs eilanden met klinkende namen als Anguila, Gustavia, St. Kitts of Nevis nog specialer. De maaltijden, drankjes en ook de watersporten zijn allemaal inbegrepen. Vergeet niet om te genieten van de Caviar Splash waar u champagne drinkt met kaviaar in de mooie blauwe Caribische wateren.

Lees verder

Oost Middellandse Zee

29-10-2017 * 8 dagen * incl. vliegreis en transfers * al vanaf € 1289,00 per persoon all inclusive

U vliegt naar Venetië om vervolgens 8 dagen lang te kunnen genieten van de Costa Deliziosa en natuurlijk van de prachtige bestemmingen die u tijdens deze 8 daagse cruise bezoekt. Het verrassende Bari, het gezellige Corfu, het mooie Santorini, adembenemend Athene en het historische Dubrovnik. Op basis van all inclusive uiteraard dus volop genieten van het heerlijke eten en drinken.

Lees verder

cruisenieuws en aanbiedingen op facebook cruisevideos en films op youtube cruisenieuws en aanbiedingen op twitter

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.