browser versie

Markt vandaag

Alle AEX- n Midkap-aandelen lager geopend

09:10 De AEX index koerste donderdag kort na de beursgong krap een procent lager op 751,90 punten, terwijl de Midkap 1,2 procent prijs gaf.

AEX wacht lagere opening

08:02 De Amsterdamse beurs gaat donderdag naar verwachting in het rood van start. Futures op de AEX index noteren ongeveer een uur voor de beursgong op een verlies van 0,7 procent.
(Advertentie)

Slimme mensen kopiren slimme mensen

Kopieer de beleggingsportefeuilles van de best presterende aandelenbeleggers. Sluit u aan bij 32M gebruikers die eToro CopyTrader al hebben ontdekt, in meer dan 100 landen wereldwijd.

Copy Trading is geen beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw vermogen loopt risico.


Lees meer over CopyTrading

Nieuws

Alle AEX- n Midkap-aandelen lager geopend

09:10 De AEX index koerste donderdag kort na de beursgong krap een procent lager op 751,90 punten, terwijl de Midkap 1,2 procent prijs gaf.

Ebusco haalt Zweedse order binnen

09:03 Ebusco heeft een contract getekend met Keolis Sverige voor de levering van maximaal 125 Ebusco 3.0 12-meter bussen. Dit maakte de elektrische bussenbouwer donderdagochtend bekend.

CM.com lanceert platform voor kunstmatig intelligentie

08:58 CM.com heeft zijn nieuwe platform voor generatieve kunstmatige intelligentie (AI) gestart bij tien van zijn voornaamste klanten. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend.

Frans ondernemersvertrouwen stabiel

08:49 Het ondernemersvertrouwen in Frankrijk is in juni stabiel gebleven. Dit meldde het Franse bureau voor de statistiek Insee donderdag.

KPN neemt Youfone Nederland over

08:16 KPN neemt de Nederlandse activiteiten van Youfone over voor een bedrag van 200 miljoen euro. Dit maakte het telecombedrijf donderdagochtend bekend.

Goldman Sachs volgt Just Eat Takeaway met Neutraal advies en koersdoel 15,70

08:14 Goldman Sachs is donderdag gestart met het volgen van Just Eat Takeaway met een Neutraal advies en een koersdoel van 15,70 euro.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel