Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de fietsen uit de World Tour. Waar rijden de profploegen mee?
Fiets
Alle fietsen uit de World Tour op een rij

Het wielerseizoen is inmiddels onderweg, daarom is het tijd om een overzicht te maken van alle fietsen en onderdelen van de World Tour-ploegen. Wie rijdt op wat en waarmee? Bekijk hieronder een overzicht. Lees hier deel 1 terug.

Fiets
Getest: Canyon Speedmax

Voor Fiets 02 gingen we op pad met twee tijdritfietsen. Een van die twee is deze Canyon Speedmax CFR Disc eTap. Aan de prijs te zien (€11,999) moét het wel een goede tijdritfiets zijn, maar is dat ook zo? Wij zochten het uit.

Fiets
Wanneer kun je fietsen bij verkoudheid?

Je zou het bijna vergeten in deze tijd waarin covid-19 het nieuws al twee jaar domineert, maar het is nog steeds mogelijk om een verkoudheid op te lopen. Kun je er nou wel, of juist beter niet mee fietsen?

Advertorial
Fiets
Become a part of the legend tijdens jouw deelname aan L’Étape du Tour met finish op de Alpe d’Huez

Deelnemen aan L'Étape du Tour betekent dat je dezelfde route rijdt als de profrenners van de Tour de France tijdens hun twaalfde etappe. Bij TUI Sports boek je deze 5-daagse reis inclusief deelnamepakket en hotel bij de finish bovenop Alpe d'Huez.

Fiets
Nieuwe schoenen: UDOG Cima

In januari schreven we al over een nieuw schoenenmerk op de markt, genaamd UDOG. Toen maakte alleen de Tensione deel uit van het assortiment van Alberto Fonte’s nieuwe bedrijf. Nu is de Cima toegevoegd aan het gamma. 

Fiets
Getest: Cube Nuroad C:62 Pro

Over de nieuwe Cube Nuroad C:62 Pro kunnen we alleen maar enthousiast zijn. Wat een bike! Vooral als je hem tubeless maakt en een vlakkere cassette monteert, dan is de fiets een openbaring. Lees er hier alles over.

Advertorial
Fiets
Win één van de vijf ophangsystemen

In de lead-out van deze maand maak je kans op één van de vijf ophangsystemen van Artivelo. Normaal betaal je er €119 voor, maar na deze maand zou er dus zomaar een mooie fiets in je woonkamer kunnen hangen. Schiet jij raak? Doe dan mee aan onze lead-out!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden