31 March 2017

“Alle huizen krijgen zonnepanelen en een thuisaccu”

Erik de Leeuw, directeur van Solarwatt Benelux, voorspelt dat in 2025 alle huizen zijn voorzien van zonnepanelen en een thuisaccu.  En dat in 2050 alle huizen meer energie produceren dan dat ze verbruiken.
Lees op onze website meer over dit onderwerp
Laatste nieuws
 
2 min
Veilig zonnepanelen installeren
1 min
Aarding en vereffening volgens NEN 1010
1 min
Woningen voor studenten 100% op zonenergie
2 min
Solarwatt komt met modulair accuopslagsysteem
Bekijk al het laatste nieuws
(Advertorial)
BIM praktijkdag
Bent u benieuwd naar het Bouw Informatie Model of werkt u al met dit systeem? Kom dan op 18 mei naar de BIM praktijkdag in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét congres met praktijkcases en korte presentaties over alle actuele onderwerpen in het BIM-landscap. Wilt u gebruikmaken van het scherpe tarief van € 150,- schrijf u dan in voor 14 april. Kijk op de website voor meer informatie: http://bimpraktijkdag...
(Advertorial)
Onderzoek: Field Service in Nederland
Wat is de stand van zaken omtrent Field Service in Nederland? Doen installatiebedrijven genoeg met betrekking tot klanttevredenheid en retentie? Wat doen zij bijvoorbeeld om hun first-time fix te verhogen? Doe mee met dit onderzoek met 10 vragen, krijg een exclusief trendrapport en win een Cobouw jaarabonnement.
Partnernieuws
Slimme BIM-tool Dynamo: toekomst of realiteit?
Iedereen die weleens met Revit werkt, heeft van Dynamo gehoord. De losstaande add-in is inmiddels opgenomen als geïntegreerde functionaliteit. Niet alleen architecten, maar ook modelleurs in de installatiebranche doen hun voordeel met de slimme BIM-tool.
De kruidenier en de marketeer
Vorige maand was ik bij de Webwinkel Vakdagen. Tijdens zijn keynote over Online marketing today and tomorrow zette de directeur van Google Nederland Pim van de Feltz in met de kruidenier.
Maak ook kennis met de gratis nieuwsbrief van Gawalo
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Wijzig gegevens