Alle kampeerders verzamelen!

1 year ago


Text only:

Uitnodiging: presentaties ACSI Kampeerreizen
Als u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie
Zien we u deze week op de Caravana?
Beste kampeerder,
Krijgt u met dit winterse weer extra zin om te gaan kamperen? Kom dan alvast in de kampeersfeer tijdens de Caravana in Leeuwarden. Vanaf donderdag is dat zes dagen lang dé plek voor kampeerliefhebbers. Bent u er ook bij?
Caravan- en camperprimeurs, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends; u vindt het allemaal op deze leuke beurs. Op de stand van ACSI (hal 4, stand 4075) kunt u onder andere kennismaken met de reisleiders die dit jaar meegaan met de kampeerreizen. Ook geven ze de hele dag door presentaties over verschillende bestemmingen. U bent van harte welkom!
Programma presentaties Caravana
Tijdens de Caravana vertellen de reisleiders alles over de bijzondere rondreizen die op het programma staan. De presentaties vinden de hele dag door plaats op de ACSI-stand in hal 4. Binnen een halfuur weet u alles over de bestemming, het programma en de vele excursies.
  Bekijk het programma  

 
Beursactie: boek een reis en win
Volgende maand vertrekken de eerste reizen al. Als u al weet welke rondreis u dit jaar wilt maken, wacht dan niet langer en leg het vast tijdens de Caravana. Dat is extra interessant omdat u dan kans maakt op een handige koelbox. Ideaal voor onderweg én op de camping.
  Zoek een reis uit  

         
Klantenservice
Ma-vr 08.30 - 17.00
+31(0) 488 42 08 10
    
U ontvangt deze mail op: newsletter@newslettercollector.com
ACSIReizen.nl  |  Afmelden  |  Klantenservice
© 2018 ACSI Holding BV - All Rights Reserved.

Acsireizen.nl

Categories: Abroad Recreation Holidays Aquatics | Boats Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019