Job: Chefkonsulent til arbejdsmiljøområdet i DSR
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Godmorgen. Mens topforhandlerne ved OK21 sveder ved forhandslingsbordet, forsøger andre at påvirke forhandlingerne på en helt anden måde. Her spiller Facebook og landets mange offentligt ansatte en stor rolle. Min kollega Kasper Schultz Lund tager dig med ind i maskinrummet bag kampagnen 'Alle offentligt ansatte er 3000 kroner mere værd'. Du får også to eksperters bud på, hvad der skal til, før en politisk kampagne gør en forskel og rent faktisk får beslutningstagerne til at skifte mening.

God fornøjelse med det og med resten af dagens nyhedsbrev.

/Freja Thorbech, jourhavende

'Vores pædagoger er 3000 mere værd': OK21-kampagne sætter beløb på løndiskussionen

Det er meget simpelt. Offentlig ansatte bør få 3000 kroner mere i lønposen hver måned. Det er de værd. Sådan lyder budskabet i en ny kampagne under OK21, der kræver højere betaling til offentligt ansatte.


Nyhedsoverblik

København skulle afgive statslige arbejdspladser: Men de seneste tal fortæller en anden historie

Selv om antallet af statslige arbejdspladser i København igen er vokset, så afviser bolig- og indenrigsminister Kaare Dybvad (S) at flytte flere til provinsen. Han har en anden løsning, skriver Politiken. (Artiklen kræver abonnement)

Sygeplejersker kræver klart svar om vaccine efter nyt foruroligende studie

Forventningen er, at AstraZenecas vaccine de næste uger hovedsageligt skal gives til frontpersonalet på danske hospitaler og plejehjem. I lyset af nye resultater efterlyser Dansk Sygeplejeråd og FOA nu ifølge TV 2 klar besked om, at vaccinen er god nok.


Kampagner skal rykke dagsordenen under OK21: 'Problemet er, at vi har set det før – om og om igen'

Hvis en politisk kampagne skal gøre en forskel og få beslutningstagerne til at skifte mening, så skal de først og fremmest overraske. Gør det ikke det, så rykker de intet. Sådan lyder dommen fra eksperter, der ikke tror meget på kampagnen 'Alle offentligt ansatte er 3000 kroner mere værd'.

Læs mere

Fagforbund kræver flere SFO-pædagoger før forhandlinger

Der skal ansættes en ekstra pædagog til hver SFO i landet, mener Bupl, der tror, det vil koste 350 millioner.

Læs mere

Jobannoncer
Chefkonsulent til arbejdsmiljøområdet i DSR


FH søger analytisk stærk konsulent


Dansk Sygeplejeråd søger en Teamleder til professionsafdelingen


Se alle job


Statens OK-aftale: Markante arbejdsmiljøforbedringer, men APV-krav led skibbrud

Populær lederuddannelse i psykisk arbejdsmiljø fortsætter, og det lokale samarbejde om arbejdsmiljø styrkes. Det er nogle af resultaterne i den overenskomstaftale for staten, der blev indgået i weekenden. Til gengæld blev en række af lønmodtagernes arbejdsmiljøkrav hældt ned ad brættet i forhandlingslokalet.

Læs mere

Q&A: Her er HK's arbejdsmiljøstrategi for 2021

Corona, hjemmearbejde og opfølgning på ny bekendtgørelse om psykisk arbejdsmiljø. Det er blot nogle af HK Danmarks fokusområder i forbundets arbejdsmiljøstrategi for 2021.

Læs mere

Aktuel debat og analyse

S-profil: Amazon i Danmark må ikke betyde dumping på løn og arbejdsvilkår

Læs mere

Mest læste
01

02

03

Freja Thorbech
freja@a4medier.dk


 
Tip en ven

Abonnement Erhverv

Abonnement Privat

Annoncer

Jobannoncer


A4 Medier

Nannasgade 28
DK-2200 København N
Tlf. +45 27837130
Email nyhedsdesk@a4medier.dk

CVR 31470021

Ansvarshavende redaktør

Nicolai Kampmann


Du modtager denne mail, da du er tilmeldt A4 Mediers nyhedsbrev.
Hvis du ønsker at afmelde, klik på "Afmeld nyhedsbrev".

</