Bekijk in onze app de nieuwste lookbooks voor het nieuwe modeseizoen! Kom naar jouw favoriete Shoeby-winkel of shop direct online op shoeby.nl | Gratis verzending naar de winkels, gratis ruilen en retourneren!
                                                         
Bekijk de webversie van deze e-mail
 
 
 
 
ACTUELE
PUNTENSALDO
0
 
 

Hallo
 
Spaar nog 1667 punten
voor een waarde cheque*
 
Dames        Heren        Kinderen           PERSONAL SHOPPER           Mijn account
 
Ons nieuwe najaarsmagazine is uit! Het is een magazine vol inspiratie, styling tips en natuurlijk onze allernieuwste collectie. Laat je inspireren door de prachtige herfstlooks met warme kleuren en de vele prints! Shop onze nieuwe collectie in jouw favoriete Shoeby-winkel, online of in de app.
Een shot of caramel mag dit najaar niet alleen ontbreken in je koffie, maar ook niet in je garderobe. Combineer deze warme tint met rijke blauwtinten voor een zachte uitstraling of mix het met zwart voor een onweerstaanbare najaarslook!
 
 
 
 
 
Double denim, double fun! Alle combinaties zijn mogelijk. Koop er bijvoorbeeld een voor jezelf en een voor je partner. (Of dochter, of zoon of zus). of gewoon twee voor jezelf!
 
Caramel color is back! Deze geweldige najaarskleur is perfect om te combineren met blauw voor een gestylde look. Draag het op een pantalon wanneer je gaat voor city chic of combineer het met een jeans voor een urban vibe


 
 
*In geselecteerde winkels via shoeby.nl verkrijgbaar.

Shoeby behoudt zich voor fouten en prijsveranderingen in deze e-mail.
Deze e-mail is verzonden door Shoeby Franchise B.V. 
info@shoeby.nl