EJ's Dierendagdeals‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

Heb jij al bedacht hoe je je lievelingspaard vandaag extra in het zonnetje zet? We helpen je graag een handje! 😁 Je krijgt namelijk vandaag én het hele weekend 10% korting op de categorieën supplementen, verzorging en voer. Alleen het allerbeste voor je paard! 


Verzorging
Supplementen
Voer

Met de R in de maand zijn paarden met een lage weerstand over het algemeen vatbaarder voor ziektes en infecties. Ondersteun je paard daarom met een supplement of vitamineboost voor een een goede weerstand.

Een natte wei of paddock vergroot de kans op mok: een geïrriteerde of ontstoken huid met korstjes in de kootholte. Verzorg en bescherm de benen van je paard daarom (preventief) met een goede mokzalf.

Van warme, droge periodes naar natte voeten: de hoeven van je paard krijgen jaarrond nogal wat te verduren. Ondersteun 'm met een fijn verzorgingsproduct of supplement voor gezonde, sterke hoefjes!

Korter gras, verveling op de paddock of juist meer staltijd: voorkom problemen met de spijsvertering van je paard door het eten van zand tegen te gaan en een optimale maag en darmflora te stimuleren. 

Alle dierendagdeals ➤

Ook zijn dierendag 🐾

Trakteer je trouwe maatje op een lekker warme hondendeken voor dit najaar. 🐶 Je krijgt nu 20% korting op onze 5 favoriete hondendekens! 

Shop hondendekens ➤