Dit was de week van FVD!

Rockefeller Foundation EXPOSED in Tweede Kamer!
Wereldwijd grijpen overheden de “coronacrisis” aan om steeds meer grip te krijgen op het leven van burgers - een voorspelbare ontwikkeling die niet vanzelf stopt. Daarvoor zullen burgers de overheid een halt moeten toeroepen. Niet over 10 jaar maar NU, nu het nog kan!

Kerseboom: De Westerscheldetunnel moet tolvrij!
Zeeland is de enige provincie waar inwoners tol moeten betalen voor de hoofdinfrastructuur. Veel Zeeuwen ervaren dit als onrechtvaardig en FVD is het daarmee eens. Het remt de ontwikkeling van een prachtige provincie met veel potentie. De Westerscheldetunnel moet z.s.m. tolvrij!

Van Meijeren: Criminaliteit nú aanpakken
De opsporingscijfers in Nederland zijn belabberd. Met aangiftes wordt steeds minder gedaan, zelfs bij zware misdrijven als verkrachting. Gideon van Meijeren pleit niet alleen voor meer capaciteit, maar ook voor een heel nieuw systeem, zoals dat in Duitsland al succesvol wordt gebruikt! 

Ook Theo Hiddema rijdt liever 130 km/u!
Deze week werd bekend: meer dan de helft van de Nederlanders is het zat om 100 te rijden. Forum voor Democratie was vanaf het begin al tegen de VVD-afschaffing van de 130 km/u. Wij zijn er écht voor automobilisten: overal 130 en harder waar dat veilig kan. Daar blijven wij ons voor inzetten!

Komt u FVD versterken?
FVD breidt uit! U kunt aan de slag als programmeur, waarbij u werkt aan zaken met impact. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een jurist! Bekijk de vacatures HIER.

Met strijdbare groet,

Thierry Baudet



FVD

Forum voor Democratie

Deze email is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com. Als u zich geheel van onze nieuwsbrieven en berichten wilt uitschrijven kan dat via deze link.