Herslag in het teken van bijzonder handelsgoed: zijde
knm logo
De Gouden Dukaten 2024
Bekijk en bestel

Beste meneer/ mevrouw Do

De maand mei is aangebroken en dat betekent maar één ding: het is weer tijd om de Gouden Dukaten te bestellen! Alleen in mei is deze populaire handelsmunt te bestellen, daarna is de munt gegarandeerd uitverkocht. Uw enthousiasme voor deze munt is niet onopgemerkt gebleven: vorig jaar bestelden velen van u deze geliefde munt! 


Enkele Gouden Dukaat

Met een gewicht van 3,494 gram en een diameter van 21mm, is de Enkele Gouden Dukaat een waardevolle toevoeging aan uw collectie. De rijkversierde Gouden Dukaat is al bijna 400 jaar onveranderd, met uitzondering van een paar kleine, gedetailleerde aanpassingen. Dit maakt deze handelsmunt zeer uniek. De herslag heeft precies hetzelfde design als de originele munt.


Dubbele Gouden Dukaat

Zoals de naam doet vermoeden, is de Dubbele Gouden Dukaat verzekerd van een dubbel gewicht: 6,988 gram. De diameter is ook iets groter: 26 mm. Dit prachtige exemplaar behoort tot de meest geliefde en belangrijkste handelsmunten ten tijden van de Gouden Eeuw. De perfecte aankoop voor liefhebbers van munten én geschiedenis.


Jaarlijks slaat de Koninklijke Nederlandse Munt de Gouden Dukaten, naar originelen uit de 16e en 18e eeuw, in opdracht van het Ministerie van Financiën. De munten worden zoals altijd in de allerhoogste kwaliteit geslagen en passen perfect in uw collectie van gouden, historische munten. De Gouden Dukaten staan van 2022 tot 2025 in het teken van de Nederlandse handelsgeschiedenis. Na de wijnhandel en de handel in kaneel, staat in 2024 de zijdehandel centraal. Vanaf vandaag tot en met 31 mei is de Gouden Dukaat 2024 te bestellen, daarna is het niet meer mogelijk. Mis uw kans niet en bestel hem vandaag!

Enkele Gouden Dukaat 2024
Bekijk en bestel
Dubbele Gouden Dukaat 2024
Bekijk en bestel

Volg ons

Gegevens wijzigen  Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy        Voorwaarden

Trustpilot reviews