Als je in de Newsletter geen afbeeldingen kunt openen, klik dan hier.
 
   
Sterke looks voor sterke vrouwen
   
 
 
Alleen geldig op 08.03.2022.
 
Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag en dat willen we samen met jou vieren! Maar ook al is de aandacht voor vrouwen extra groot op deze eredag, wij vieren het vrouw-zijn elke dag met onze stijlen en collecties en design looks die je sterk en zelfverzekerd door het leven begeleiden!
 
 
Ontdek alle damesartikelen →
 
Toon de barcode aan de kassa en bespaar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Het thema van 2023 is #EmbraceEquity en gebruikt krachtige symbolen om ons te herinneren aan alle strijd die vrouwen vandaag de dag nog moeten leveren om op te komen voor hun rechten. We kunnen allemaal rechtvaardigheid omarmen en een gelijke wereld creëren, want het zijn meestal de kleine gebaren die grote dingen mogelijk maken. Internationale Vrouwendag is een teken van empowerment en is bedoeld om de onafhankelijkheid en gelijkheid van alle vrouwen te bevorderen, maar ook om de aandacht te vestigen op bestaande ongelijkheden. De boodschap? Je bent sterk, je bent zelfverzekerd, je bent een powervrouw!
 
* De actie is alleen geldig in de hierboven vermelde actie periode. De korting wordt automatisch verrekend bij de kassa in je favoriete Takko Fashion winkel. Folder artikelen en giftcards zijn uitgesloten van deze actie.