Accountancy, fiscale en salaris cursussen‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de webversie

Beste abonnee van Accountancy Vanmorgen, 

De zomer is in volle gang en wij hebben fantastisch nieuws voor jou! Alleen vandaag kan jij je inschrijven voor onze cursussen met 20% korting.


Of je nu je kennis wilt verdiepen, je vaardigheden wilt uitbreiden of gewoon op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Dit is het perfecte moment om je in te schrijven voor een van onze cursussen. We hebben een divers cursusaanbod, zowel online als op locatie. 


We bieden cursussen aan voor onder andere de vakgebieden accountancy, bedrijfsopvolging, belastingen, Excel/Power BI, arbeidsrecht en HR, pensioen en meer. 


Hoe profiteer je van deze korting? 


1. Ga naar het cursusaanbod.

2. Kies de cursus(sen) die je wilt volgen.

3. Vermeld de code ZOMER2024 in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.


Let op: de kortingscode is alleen te verzilveren voor cursussen van Accountancy Vanmorgen, Fiscaal Vanmorgen en Salaris Vanmorgen. Het is niet mogelijk om kortingen en waardebonnen te stapelen. De korting wordt achteraf toegevoegd op de factuur. De actie is slechts 24 uur geldig! 


Mis deze unieke kans niet en schrijf je vandaag nog in voor een cursus naar keuze. Investeer in jezelf en je toekomst, en profiteer van onze zomeractie!

Bekijk het cursusaanbod

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op per mail of via 06 – 13 89 11 05. Wij helpen je graag verder.



Met vriendelijke groet, 

Marijke van Dorp
Opleidingsmanager