Alle edities van Computer Idee, Computer!Totaal, PCM, Tips & Trucs én Linux Magazine 2018 op één dvd óf usb


Webversie


Pre-order nu: Tech Jaargang-dvd 2018 

Alle edities van Computer Idee, Computer!Totaal, PCM, Tips & Trucs én Linux Magazine 2018 op één dvd óf usb

De tweede lichting usb’s zijn veel sneller uitverkocht dan verwacht! Daarom zijn we nu aan de laatste druk begonnen. Wil je zeker zijn van een exemplaar? Bestel hem dan alleen dit jaar nog voor € 24,95 in plaats van € 49,95. Levering eind januari!

Wil je snel en gemakkelijk antwoord op al je tech-vragen? Bestel dan nu de Tech Jaargang-dvd 2018. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken naar die ene tip, dat duidelijke achtergrondverhaal of die uitgebreide test. De Tech Jaargang-dvd 2018 van Computer!Totaal, PCM, Tips & Trucs, Computer Idee en Linux Magazine biedt álle artikelen van het afgelopen jaar, handig doorzoekbaar op trefwoord of onderwerp. Je krijgt alle edities van ons én onze collega-magazines op dvd óf usb voor slechts € 24,95 inclusief verzendkosten*.

Nieuw is de toevoeging van ons populaire Linux Magazine. En dit jaar kun je niet alleen de traditionele dvd bestellen: we hebben ook een usb-variant. Voor dvd-loze computers, en bovendien iets sneller in gebruik.

Bestel wel vóór 31 december, zodat wij tijdige levering kunnen garanderen. Met deze jaargang-dvd of usb heb je Google nooit meer nodig voor antwoord op je computervragen!

De Tech Jaargang-dvd 2018 is onmisbaar voor elke computergebruiker. In deze pre-order kost de dvd slechts € 24,95 in plaats van € 49,95 (inclusief verzendkosten*).

Profiteer van het voordeel en bestel nu! Deze actie is geldig t/m 31 december. Je ontvangt de dvd of usb eind januari.

 

* Wij verzenden uitsluitend in Nederland en België. Woon je in België? Dan betaal je € 4,- verzendkosten. Je ontvangt de dvd of usb ook iets later dan de hierboven genoemde datum.