Krijg tot 25% korting! | Purina, Edgard & Cooper, Calibra, Hurtta en meer!
Logo Medpets
Bekijk alle aanbiedingen
Bestel nu!

Alleen vandaag nog! ⏰

Kortingen tot wel 25% op topmerken!


Dit is de allerlaatste dag dat jij kunt profiteren van alle acties! Dus wil jij geen kortingen mislopen? Check dan snel onze actiepagina. Daar zie je alle acties op een rij, en kun je nog snel je bestelling plaatsen met korting! Zo krijg je deze week korting op Purina, Calibra, Hurtta en nog veel meer! Waar ga jij deze week op besparen?

Ga naar alle acties

Week van de teek bij Medpets! 🪳

Tips, aanbiedingen, informatie op 1 plek


Misschien heb je het al gezien; deze week is het de Week van de teek bij Medpets. Helaas zijn nog niet alle dierenbaasjes op de hoogte van alles over deze beestjes. Daarom hebben wij voor jou alle informatie, aanbiedingen, tips, populairste producten en nog veel meer verzameld! Dus wil jij je voorraad aanvullen, heb je een vraag of ben je benieuwd naar de populairste producten? Bekijk het allemaal door 1 druk op deze knop!

Laat me meer zien
Hond

Alle producten voor honden

Bekijk alles
Kat

Alle producten voor katten

Bekijk alles

Spelen is gezond!

Maar let op...


Spelen met je huisdier is niet alleen leuk, het is ook nog eens gezond én versterkt jullie band. Alleen maar voordelen zou je zeggen. Maar let op: kapot speelgoed kan gevaarlijk zijn. Ook kan te weinig afwisseling in speelgoed zorgen voor een verveeld huisdier. Je hond of kat kan dan ongewenst gedrag gaan vertonen. Zoek daarom op tijd een leuk nieuw speeltje uit voor je harige vriendje!

Bekijk assortiment
speelgoed

Heb jij nog genoeg voer op voorraad?

Bekijk hier onze populaire merken


Royal Canin

Bestel nu

Hill's

Bestel nu

Trovet

Bestel nu

Vetality

Bestel nu

Dé must have voor de zomer!

 Fietskar en wandelwagen in 1


Een ritje naar bos, een fietstocht door de duinen of een lekkere wandeling. Allemaal dingen waar de meeste honden dol op zijn! Deze fietskar koppel je gemakkelijk aan je fiets, maar dat is nog niet alles. Met de ombouwset (los verkrijgbaar) tover jij je fietskar zo om in een wandelwagen. Zo ben jij van alle markten thuis! Let op: de ombouwset is los verkrijgbaar.

Bekijk nu